O altă competiție sportivă anulată din cauza pandemiei! UEFA a decis

O altă competiție sportivă anulată din cauza pandemiei! UEFA a decis

Oficialii UEFA au decis să anuleze una dintre competiții. Aceștia au spus că amânarea Youth League s-ar fi continuat la nesfârșit din cauza adoptării constante de noi restricții.

Comitetul executiv UEFA a luat decizia de a proteja sănătatea jucătorilor de tineret și au anulat competiția Youth League.

Comitetul Executiv UEFA a decis să anuleze ediția 2020/21 a UEFA Youth League din cauza pandemiei Covid-19 și a efectelor sale asupra organizării competițiilor. Comitetul a decis inițial anul trecut să modifice formatul competiției și să întârzie începerea acesteia, dar diferitele măsuri impuse de autoritățile sanitare din Europa au continuat să evolueze de atunci. Restricțiile de călătorie care afectează cluburile participante creează dificultăți majore pentru organizarea meciurilor lor și două cluburi s-au retras deja din competiție.

Ce au declarat oficialii UEFA în legătură cu Youth League

Comitetul executiv al UEFA a subliniat că nu există nicio posibilitate de a amâna în continuare începerea competiției și că sănătatea și siguranța jucătorilor tineri trebuie să aibă cea mai mare prioritate posibilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din păcate, condițiile pentru reluarea acestei competiții internaționale de tineret nu sunt îndeplinite în circumstanțele actuale și atât Comitetul competițiilor cluburilor UEFA, cât și Asociația Europeană a Cluburilor au fost consultate și au susținut ideea de a anula în mod excepțional UEFA Youth League din acest sezon.