Deși au luat în calcul și ideea de a anula nunta, cei doi miri au venit în cele din urmă în fața ofițerului de stare civilă.

„Vă declar căsătoriți! Aplauze! Puteți să îi faceți cu ochiul miresei! De sărutat nu știu dacă aveți voie”, le-a spus ofițerul de stare civilă celor doi miri.

Ioana și-a făcut apariția în rochie de mireasă, iar Filip s-a îmbrăcat la patru ace. Evenimentul a avut loc la sediul primariei din comuna Floresti, acolo unde s-a oficiat cununia lor civila. La ceremonie au mai asistat nașii, precum și echipa de foto-video care imortaliza momentul.

„Nu ne-am imaginat niciodată că nunta noastră va fi limitată la opt persoane, dar având în vedere cât de mult și cât de important era pentru noi să ne căsătorim pe 4 aprilie și în ciuda pandemiei cu care ne cofruntăm, ne-am făcut nunta în familie”, a povestit mirele.

Mai mult, cununia s-a desfășurat în curtea primăriei și a fost supravegheată de doi polițiști locali. „Pentru acest număr de opt persoane a fost mult mai simplu pentru că s-au încadrat familiile noastre, pastorul și fotograful în acest număr și a fost oarecum mai simplu”, a explicat mireasa.