Numărul care te face MILIARDAR! Imaginile REALE care au devenit virale | VIDEO

Numărul care te face MILIARDAR! Imaginile REALE care au devenit virale | VIDEO

Viața i-a oferit unui bărbat din Mexic cele mai frumoase minute după ce, subit, acesta s-a trezit mai bogat cu o sumă colosală.

Pedro, nepotul lui Alexandre Grendene Bartelle, unul dintre fondatorii unei celebre firme de papuci, a reușit să câștige o sumă uriașă într-un casino după ce a mizat 100.000 de dolari pe numărul 32.

Bila s-a oprit fix la numărul său, iar grupul de prieteni a sărbătorit frenetic succesul. Presa locală l-a numit imediat pe Pedro ”cel mai norocos om al anului 2017”.

Filmulețul în care nepotul unui miliardar brazilian a cîștigat această sumă a devenit viral, ceea ce l-a făcut pe nepotul magnatului să revină cu un comunicat prin care să nege că a fost vorba de 3,5 milioane euro, precizează B1tv. Mexicanul a afirmat că s-a ales doar cu 50.000 de dolari, cîștigul fiind împărțit între prieteni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Punta del Este este o zonă frecventată de brazilienii și argentinienii bogați care aleg să își încerce norocul la ruletă. Numai în ianuarie s-au rulat câteva zeci de milioane de euro. La acestea se adaugă și 3 milioane de dolari care reprezintă tips-ul primit de angajații cazinoului.

Pedro deține și el o firmă de încălțăminte, Vulcabras-Azaleia, una dintre cele mai cunoscute din America Latină. Mai are însă până să-l ajungă pe unchiul său care are o avere de 2,1 miliarde de dolari!