Evenimentul Zilei > International > Nu vei fi în siguranță în America lui Joe Biden! Vicepreșeintele SUA, atac violent la adresa democraților
Nu vei fi în siguranță în America lui Joe Biden! Vicepreșeintele SUA, atac violent la adresa democraților

Nu vei fi în siguranță în America lui Joe Biden! Vicepreșeintele SUA, atac violent la adresa democraților

Vicepreședintele Mike Pence a emis un avertisment dur cu privire la Joe Biden în discursul său la Convenția Republicană spunând că țara „nu va fi în siguranță” în America lui Joe Biden.

Vicepreședintele Mike Pence a susținut discursul de acceptare a calității de vicepreședinte republican pentru alegerile din 2020, în cadrul unui eveniment al Convenției Naționale Republicane 2020, organizat la Fort McHenry în Baltimore, Maryland

„Nu vei fi în siguranță în America lui Joe Biden!” Mike Pence l-a acuzat pe candidatul democrat Joe Biden că nu a reușit să stea alături de „linia albastră subțire” (n.n. metafora folosită pentru forțele de poliție) și că intenționează să aducă socialismul în SUA.

Atacurile au venit în discursul ținut la Convenția Republicană dela Fort McHenry. Totodată Vicepreședintele SUA spune că Donald Trump va aduce „lege și ordine”în America. Mike Pence a spus că Joe Biden nu va fi decât un cal troian pentru stânga radicală.

Președintele Trump s-a alăturat lui Mike Pence pe scena după discursul său. Trump și Melania au pozat apoi pentru selfie-uri la distanță cu participanții la discurs.

Mike Pence l-a lăudat pe Trump în discurs din primul paragraf, ca fiind cineva care „își face treaba în felul său”, în timp ce a acceptat nominalizarea republicană pentru postul de vicepreședinte.

Pence l-a lăudat pe Trump și pentru modul în care a condus SUA în timpul pandemiei coronavirusului și l-a atacat pe candidatul democrat pentru că a folosit ideea de un „sezon de întuneric” la convenția partidului său de săptămâna trecută.

„Joe Biden ar accelera politicile care duc la violență în orașele Americii. Adevărul trist este că nu vei fi în siguranță în America lui Joe Biden ”, a avertizat Pence, după ce a cerut„ lege și ordine ”pe străzi. „Sub președintele Trump, vom rămâne mereu alături de cei care stau pe linia albastră subțire și nu vom dezamăgi poliția niciodată.„

Vorbind despre pandemie, Mike Pence a numit-o „timpul testării” pentru națiune.„În mijlocul acestei pandemii globale, la fel cum națiunea noastră a început să se recupereze, am văzut violență și haos pe străzile marilor noastre orașe”, a spus el.„Președintele Trump și cu mine vom susține întotdeauna dreptul americanilor la proteste pașnice. Dar revolte și jafuri nu reprezintă un protest pașnic. Dărâmarea statuilor nu este un exemplu de discurs liber „, a spus el.

Mike Pence a mai vorbit despre puterea și caracterul lui Trump, în timp ce a recunoscut imprevizibilitatea lui Trump, pe care politicienii democrați l-au numit nepotrivit pentru funcția de președinte: „El face lucrurile în felul său, în termenii lui. Și atunci când are o opinie, se simte responsabil să o împărtășească. Cu siguranță a făcut lucrurile interesante. Dar, mai important, președintele Donald Trump și-a ținut cuvântul pe care l-a dat poporului american” .

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: