Evenimentul Zilei > Actualitate > Nu disperați dacă picați examenul auto, nici Albert Einstein nu a învățat vreodată să conducă!
Nu disperați dacă picați examenul auto, nici Albert Einstein nu a învățat vreodată să conducă!

Nu disperați dacă picați examenul auto, nici Albert Einstein nu a învățat vreodată să conducă!

Au fost respinși de zeci de ori la examenul auto, au cheltuit sume colosale pe lecțiile de șofat și tot nu au de gând să renunțe.

O femeie din Kent, Marea Britanie, a cheltuit în ultimii 14 ani nu mai puțin de 5000 de lire sterline pentru 250 de lecții auto și a picat din nou testele pentru obținerea permisului de conducere. Deși presa i-a atribuit titlul de „cea mai proastă șoferiță” din regat, Janine Mars, 31 ani, muncitoare în construcții, este în continuare plină de optimism. „Cred că voi învăța într-o bună zi”, a precizat Janine.

Totuși, în materie de examene auto picate, Janine, care până acum a încercat „doar” de patru ori, ar putea concluziona că nu stă chiar așa rau dacă ar fi să se raporteze la situația întâmpinată de un bărbat de 42 de ani, din Stoke-on-Trent, care și-a luat permisul abia la a 37-a încercare. În topul campionul respinșilor la examenele auto se află o tânără de 28 de ani, cu 110 examene de sală picate, și un bărbat de 30 de ani care nu a reușit să-și ia permisul nici din cea de-a 86-a încercare, scrie The Independent.

Având în vedere că nici Albert Einstein nu a învățat vreodată să conducă, afirmând că este o îndeletnicire mult prea complicată, întrebarea care se ridică e dacă nu cumva unii dintre noi vin pe lume cu o reală lipsă de abilități într-ale șofatului. Galeria oamenilor inteligenți, care au obținut performanțe extraordinare în domeniul lor de activitate, dar care nu au fost capabili să obțină un amărât de permis auto, conține personalități din cele mai diverse domenii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: