Evenimentul Zilei > Monden > Noul documentar Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle este criticat de public
Noul documentar Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle este criticat de public

Noul documentar Netflix despre Prințul Harry și Meghan Markle este criticat de public

Un trailer pentru mult așteptatul documentar Netflix, care are în prim-plan povestea Prințului Harry și a lui Meghan Markle, a fost lansat. Criticile nu au întârziat să apară. Producătorii au folosit imagini false pentru a prezenta situația celor doi. 

Imaginile au fost folosite pentru a face o paralelă între ceea ce a îndurat Prințesa Diana și ceea ce ar îndura cei doi de când s-au îndepărtat de Casa Regală. Un fragment din documentar arată mai mulți fotografi care se grăbesc către o clădire unde s-ar fi aflat Prințul Harry și Meghan Markle. Harry a spus: „Am fost îngrozit – nu am vrut ca istoria să se repete”, făcând aluzie la circumstanțele tragice din jurul morții mamei sale.

Critici aduse Casei Regale

O altă imagine care a stârnit unele controverse a fost o fotografie făcută cu Harry și Meghan de la un balcon. Corespondentul regal, Robert Jobson, a postat pe Twitter: „Această fotografie folosită de Netflix încearcă să sugereze că presa nu le dă pace. De fapt, această fotografie a fost făcută la reședința Arhiepiscopului Tutu din Cape Town unde doar trei persoane aveau posibilitatea de a-i fotografia.”

Noul documentar s-a dovedit a fi controversat încă de la început, multe persoane considerând că este un atac la adresa Familiei Regale. Faptul că producătorii au încercat să scoată în evidență drama cu care s-a confruntat mama lui Harry, Prințesa Diana, demonstrează că Prințul Harry a vrut să arate „durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această instituție”.

Primele episoade ale documentarului vor debuta joi, iar următoarele episoade vor apărea pe 15 decembrie, potrivit Mirror.co.uk.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: