Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să-i eclipseze pe William și Kate: „Sunt în stare de orice, trebuie să se oprească”
Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să-i eclipseze pe William și Kate: „Sunt în stare de orice, trebuie să se oprească”

Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să-i eclipseze pe William și Kate: „Sunt în stare de orice, trebuie să se oprească”

Meghan Markle și Prințul Harry au decis să publice trailer-ul documentarului lor de pe Netflix fix în perioada în care William și Kate se află în SUA. Mai multe surse au declarat că cei doi au vrut să atragă toate privirile și să se bucure de faima pe care o aveau când locuiau în Marea Britanie.

Meghan Markle și Prințul Harry au publicat trailerul de un minut al documentarului chiar în perioada vizitei prințului William și Kate Middleton în SUA.

Expertul regal Jonathan Sacerdoti consideră că cei doi sunt în stare de orice pentru a eclipsa cuplul de Wales și pentru a rămâne în centrul atenției. El a declarat: „Când a devenit familia regală familia Kardashian și cine este forța motrice din spatele acestui lucru, pentru că trebuie să spun că este timpul să se oprească.Trebuie să spun că acest trailer este tot ceea ce ne așteptam și mai rău.

Cred că arată doar o mare dramă pe care Netflix, Meghan și Harry intenționează să o facă din asta. Să o arunce așa cum au făcut-o în a doua zi a călătoriei prințului și prințesei de Wales în SUA pentru premiul Earthshot arată exact cât de mult au vrut să deturneze publicitatea. Sunt dispuși să meargă până la capăt pentru cât mai multă publicitate.

Ei primesc atenție doar datorită asocierii lor cu familia regală. Ei continuă să dovedească acest lucru prin modul în care promovează programul Netflix.”

Noul documentar al lui Meghan și Harry de pe Netflix

În trailer se pot obersva mai multe imagini cu William și Kate împreună cu Harry și Meghan la slujba de Ziua Commonwealth-ului din 2020, ultima apariție publică a soților Sussex în calitate de membri ai familiei regale în activitate. Ei au pregătit pentru fani și fotografii de când Meghan Markle era însărcinată.

Meghan Markle și Harry ar fi vrut să arate tuturor adevărata versiune a poveștii și să scoată la iveală detalii din Familia Regală.

Mai mult, Netflix, gigantul de streaming a promis o „serie documentară fără precedent și aprofundată” pe parcursul a șase episoade în care Harry și Meghan „împărtășesc cealaltă parte a poveștii lor de dragoste de profil înalt”. Acesta a adăugat că este o „privire inedită asupra unuia dintre cele mai discutate cupluri din istorie”, potrivit usmagazine.com.