Nord-coreenii sunt îndemnaţi să-şi mănânce câinii de prin ogrăzi. Propaganda de partid: “carnea de câine este aliment minune, adevărat medicament pentru consumatori”

Nord-coreenii sunt îndemnaţi să-şi mănânce câinii de prin ogrăzi. Propaganda de partid: “carnea de câine este aliment minune, adevărat medicament pentru consumatori”

Coreea de Nord, la cârma căreia se află dictatorul comunist Kim Jong-un, încurajează poporul lihnit să-şi potolească foamea cu carne de câine care ar avea, potrivit propagandei de partid, mai multe vitamine decât cea de pui, vită, porc sau raţă.

O campanie în acest sens ar fi fost demarată pe DPRK Today, versiunea nord-coreeană a Youtube-ului, unde carnea de câine este prezentată drept alimentul tradiţional al vigurosului popor nord-coreean, cu beneficii extraordinare pentru stomac şi intestine, scrie publicaţia The Korea Times, citată de Daily Mail.

Înainte de fi pus să sfârâie în tigaie, cel mai bun prieten al omului trebuie omorât în bătaie pentru că numai astfel consumatorul va avea în farfurie o carne fragedă, mai scrie canalul nord-coreean mai sus menţionat. Se pare că Pyongyang s-ar fi redeschis deja un restaurant renumit pe vremuri pentru carnea de câine deosebit de gustoasă pe care o oferea clienţilor săi, cu ajutorul unei reţete secrete de frăgezire. Sinistra viziune a vecinilor de la nord a provocat stupoare şi revoltă în Coreea de Sud, mai mulţi activişti pentru drepturile animalelor protestând împotriva acestor apucături barbare.

De asemenea, un post de radio nord-coreean descrie friptura din carne de câine – dangogi - drept “cel mai bun medicament”. “O vorbă din bătrâni spune o singură felie de dangogi pe zi ţine doctorul departe de casă”.

Ne puteți urmări și pe Google News