Evenimentul Zilei > Monden > Noi probleme pentru Lia Bugnar. Polițiștii au uitat-o. „Înțeleg că există o lege…”
Noi probleme pentru Lia Bugnar. Polițiștii au uitat-o. „Înțeleg că există o lege…”

Noi probleme pentru Lia Bugnar. Polițiștii au uitat-o. „Înțeleg că există o lege…”

Lia Bugnar trece printr-o mulțime de momente neplăcute. După despărțirea de Anghel Damian, care s-a îndrăgostit de Theo Rose, și după ce s-a ales cu un dosar penal, ea nu scapă de problemele cu legea.

Lia Bugnar s-a ales cu doar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a căzut singură de pe bicicletă. Aceasta nu a scăpat de problemele cu legea și a aflat că Theo Rose îl va face tată pe fostul ei iubit, Anghel Damian.

La începutul lunii noiembrie, Lia Bugnar a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la gleznă. Cadrele medicale au anunțat poliția, iar cunoscuta actriță s-a trezit cu dosar penal. Autoritățile i-au spus la acel moment că o vor contacta pentru a rezolva situația, dar se pare că acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Lia Bugnar, probleme cu legea

Actrița a mărturisit că situația este absurdă și că nu s-a rezolvat absolut nimic. „M-am ales cu un dosar penal care este absurd din punctul meu de vedere. Înțeleg că există o lege, că ei trebuie să cerceteze să vadă dacă nu s-a întâmplat altceva. Este foarte frumos că au intențiile astea, doar că pe mine nu m-a cercetat nimeni.

Există dosarul, dar nu mi-a dat nimeni nici măcar un telefon. Între timp, eu puteam să fi și murit de la accident.

Sursă Facebook

Nu afla nimeni. Sunt complet incultă pe această parte de legi, dar mi s-a explicat atunci că se face un dosar penal în legătură cu fapta, nu cu persoana. Continui să nu înțeleg în ce constă necesitatea dosarului, care durează trei luni, câtă vreme a trecut deja o lună și nimeni nu m-a sunat să le arăt bicicleta…poate este făcută ferfeniță, poate m-a lovit un camion, deci este absurd. Părerea mea este, ca să fie o acțiune pentru ei, e ca o bifare.”, a declarat Lia Bugnar, pentru click.ro.

Lia Bugnar, părăsită pentru Theo Rose

Lia Bugnar a avut probleme și pe plan amoros. În urmă cu câteva luni, Anghel Damian s-a despărțit de ea și a început o relație cu Theo Rose. Mai mult, cântăreața urmează să-l facă tată pe regizorul serialului „Clanul”.

„Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. «Acum vreau să-ți fac poze» «Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă» «Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji» Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. «Vezi, sexi, cât de frumoasa poți să fii»”, se arată în postarea Liei Bugnar.