Evenimentul ZileiSocialNoi dovezi că OZN-urile există. Marea Britanie și SUA au confirmat prezența unor obiecte extraterestre

Noi dovezi că OZN-urile există. Marea Britanie și SUA au confirmat prezența unor obiecte extraterestre

Noi dovezi că OZN-urile există. Marea Britanie și SUA au confirmat prezența unor obiecte extraterestre
De când Pentagonul a confirmat prezența unor obiecte zburătoare neindentificate, tot mai multe persoane reclamă apariția unor OZN-uri.

În Marea Britanie au fost anunțate mai multe apariții pe cerul marilor orașe, ceea ce a produs o panică în rândul populației.

Se spune că în orașul scoțian Bonnybridge, în fiecare an, sunt înregistrate în medie aproximativ 300 de observări ale unor OZN-uri. Micul oraș are mai puțin de 10.000 de locuitori, dar atrage mulți turiști, mulți dintre ei amatori de senzații tari și care caută OZN-uri, pe care să le filmeze. Observările includ „mingi de lumini”, în timp ce unii oameni cred că au văzut nave spațiale reale.

Deși au fost trimise zeci de sesizări cu privire la situația de la Bonnybridge, autoritățile au refuzat să deschidă o anchetă oficială.

La Londra, lucrurile stau și mai ciudat după ce Royal Air Force (aviația militară britanică – n.n.) a confirmat apariția unor OZN-uri. Din 2009 și până în prezent, la Londra au fost reclamate 54 de apariții misterioare ale unor corpuri zburătoare neindificate. De altfel, din 2009, în Marea Britanie au fost raportate 626 de observări ale unor OZN.

La Liverpool, în 2015, un zbor Ryanair deasupra râului Mersey a trebuit să aterizeze din cauza unei observări OZN. De atunci, au fost raportate mai multe observații, iar orașul a fost considerat cel mai important loc din lista de puncte hotspot de observare a OZN-urilor din Marea Britanie.

SUA: Extratereștrii există

Un înalt oficial de la Pentagon a confirmat recent că extratereștrii există iar fotografiile realizate de mai mulți militari americani sunt chiar reale.

Într-o declarație, un purtător de cuvânt al Pentagonului a spus: „Pot confirma că fotografiile și videoclipurile de referință au fost făcute de personalul marinei. [Grupul de lucru pentru fenomene aeriene neidentificate] a inclus aceste incidente în examinările lor în curs”, a spus oficialul.

Luna trecută, The Drive a raportat că navele de război ale Marinei SUA au fost survolate de șase avioane descrise ca „efectuând manevre de bronz” peste navele de război lângă o zonă sensibilă de antrenament militar.

În timpul incidentului din iulie 2019, niciuna dintre navele de război nu a reușit să identifice dronele, iar incidentul i-a descumpănit pe martori.


Accesează: