Evenimentul Zilei > Monden > Noi dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cum se comportă cei doi în realitate
Noi dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cum se comportă cei doi în realitate

Noi dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cum se comportă cei doi în realitate

Fosta dădacă a fiului lui Meghan Markle și al prințului Harry a dezvăluit cum se comportă cei doi atunci când nu sunt filmați sau când nu se află la evenimente. Viața lor este diferită față de ce se vede la televizor.

Fosta dădacă a fiului lui Meghan Markle și al prințului Harry a dezvăluit cum se comportă cei doi în realitate. Ea i-a cunoscut înainte să plece din Familia Regală și a fost uimită de atitudinea lor. Lorren Khumalo, asistent medical și consultant pediatru, este una dintre bonele care au avut grijă Archie încă de când s-a născut.

Ea a stat cu ei la Frogmore Cottage și a povestit că prințul Harry era un om normal și că nu respecta regulile Familiei Regale. Aceasta a mai declarat că o trata ca pe o prietenă și că nu ținea cont de diferențele dintre ei.

„Mă așteptam să văd o persoană princiară, în costumele alea foarte scumpe germane, elvețiene sau așa ceva. Era în blugi, în tricou, mergea desculț pentru că era cald. Și l-am tot întrebat pe ofițerul lui de protecție: «Fac reverență, trebuie să fac?». Și doar s-a uitat la mine și a râs și a spus: «O să vezi, prințul Harry este uimitor». Când am ajuns acolo, modul în care și-a deschis brațele spunând «Bună Lorren!» și m-a îmbrățișat”, a declarat dădaca.

Meghan și Harry, părinți practici și atenți

Dădaca a mai spus că Harry și Meghan Markle sunt „părinți practici” și că le oferă toată atenția copiilor lor. Ea a declarat și că ducesa este foarte frumoasă în realitate și că îi plăcea să petreacă timp cu Archie în fiecare dimineață.

 „Începutul sfârșitului” lui Meghan și Harry. Revoltă la Casa Regală. Au făcut în mare taină botezul micuței Lilibet?
Sursa: Express

„Erau cu adevărat părinți practici dimineața când el (Archie) se trezea, la început intrau mama și tata, ei erau cu copilul lor, ea îl hrănea și apoi eu îl preluam. În mod normal mergeam la o plimbare de dimineață”, a mai spus fosta bonă a micuțului Archie pentru Mirror.

Înainte de a o cunoaște pe Lorren, Harry și Meghan declaraseră că vor „o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă” pentru a avea grijă de copiii lor.