Evenimentul Zilei > Monden > Harry şi Meghan se așteaptă să fie invitați la încoronare, în ciuda scandalului antimonarhic
Harry şi Meghan se așteaptă să fie invitați la încoronare, în ciuda scandalului antimonarhic

Harry şi Meghan se așteaptă să fie invitați la încoronare, în ciuda scandalului antimonarhic

La o zi după ce Palatul Buckingham a anunțat planurile pentru încoronarea Regelui Charles, presa britanică se întreabă dacă prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor participa la eveniment.

Presa britanică a raportat că ducele de Sussex ar fi transmis un ultimatum regelui Charles cu privire la participarea sa la festivitatea de încoronare a tatălui său. Întrebat dacă va sosi la marele eveniment din Marea Britanie, în cazul în care va fi invitat, Pritul Harry a spus că „se pot întâmpla multe până atunci”.

Prințul Harry a spus: „Mingea este în terenul lor”

În ultimul interviu, Prințul Harry nu a spus concret dacă va participa la încoronarea tatălui său în luna mai. În schimb, a afirmat că mai crede în monarhie, iar când a fost întrebat dacă va juca un rol în viitor, ducele a răspuns: „Nu știu”.

Pe de altă parte, jurnaliștii britanici spun că regele Charles și Prințul William vor reconcilierea cu Harry și se așteaptă, de asemenea, să aibă loc discuții de pace foarte curând.

Mai mult, şi prințul Harry a lăsat să se înțeleagă că vrea să repare legăturile cu familia sa, dar insistă ca familia regală să-și ceară scuze lui și soției sale Meghan Markle, chiar dacă Harry este cel care a lansat o serie de atacuri devastatoare asupra regelui Charles descriindu-l ca fiind un părinte rece și incapabil să relaționeze cu fiul său.

O altă relatare din cartea Spare, dezmințită

O altă relatare a Prințului Harry din cartea Spare a fost dezmințită şi etichetată ca fiind o „fantezie”. Este vorba despre o poveste a prințului Harry cu privire la activitatea sa din armată, care a fost respinsă de fostul sergent-major Michael Booley.

Ducele de Sussex a detaliat despre o acțiune dramatică cu privire la un zbor de antrenament „sinucigaș” în memoriile sale, Spare. În autobiografia sa, el a susținut că un instructor al armatei a oprit în mod deliberat avionul Slingsby T67 Firefly fără avertisment. Cu toate acestea, fostul sergent-major Michael Booley a susținut că fiecare detaliu al zborurilor de antrenament este discutat în prealabil.

Ce spun astrologii despre Regele Charles

Regele Charles „nu va fi regele nostru pentru foarte mult timp”, a spus unul dintre astrologi. În schimb, un alt expert în domeniu a prezis cu totul diferit viitorul Regelui Charles după încoronarea sa. Şi anume, că monarhul se va bucura de o domnie lungă.

Jasmine Anderson, astrolog, a explicat că alinierea planetelor care va avea loc în ziua încoronării lui Charles, o ajută la aflarea viitorului monarhului. Ea a prezis: „De la bun început se vede că Regele Charles nu va fi regele nostru pentru foarte mult timp. Pentru că data încoronării sale este pe 6 mai și vom fi în Mercur retrograd”, a mai spus ea, potrivit Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: