Prințul Harry pune iar Palatul Buckingham pe jar, cu dezvăluiri despre Camilla, mama sa vitregă

Prințul Harry pune iar Palatul Buckingham pe jar, cu  dezvăluiri despre Camilla, mama sa vitregă Sursa: Facebook/ Duke and Duchess of Sussex

Cartea de memorii a prințului Harry ar urma să fie lansată până la finalul anului 2022 și se crede că autorul real al lucrării ar fi scriitorul JR Moehringer. Jurnalistul britanic Jonathan Sacerdoti crede că Harry și Meghan nu se tem să provoace controverse și că este de așteptat ca ducesa de Cornwall, Camilla, să fie ținta atacurilor celor doi, odată cu lansarea cărții.

Jurnalistul britanic Jonathan Sacerdoti a vorbit despre faptul că prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, ar putea crea noi controverse legate de membrii Familiei Regale britanice, odată cu publicarea cărții de memorii a ducelui de Sussex.

Prințul Harry și soția, Meghan, agită apele la Palatul Buckingham

Editura Random House, cea care ar urma să publice cartea de memorii, i-ar fi acordat un avans în valoare de 20 de milioane de dolari prințului Harry, a subliniat Sacerdoti.

„Cred că modul în care el și Meghan s-au comportat de când au plecat din sânul Familiei Regale a sugerat că nu se tem să creeze controverse și să provoace. Și nu există niciun motiv pentru care să credem că vor face ceva diferit în această carte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Adevărul este că prințul Harry a spus că va fi revelatoare și că va fi scrisă de el, dintr-o perspectivă destul de personală și, ținând cont de dificultățile dintre Familia Regală, Harry și Meghan, de când au părăsit Marea Britanie, există destule motive de îngrijorare”, a comentat Jonathan Sacerdoti, colaborator al The Spectator.

Familia regală britanică se teme de eventuale noi acuzații formulate de ducii de Sussex

Jonathan Sacerdoti a sugerat faptul că membrii Familiei Regale britanice se tem de opinia publică, motiv pentru care au tot încercat să ofere explicații cu privire la acuzațiile de rasism lansate de prințul Harry și soția sa, Meghan Markle.

„Amintiți-vă, de exemplu, că, după ce au acordat interviul cu Oprah, am văzut ceva foarte neobișnuit, și anume celebra declarație în care Harry spunea că amintirile pot varia, iar apoi l-am văzut pe prințul William chiar răspunzând la întrebarea unui jurnalist în zilele următoare, unde a spus că nu suntem o familie rasistă.

Acest tip de comentarii din partea Familiei Regale, mai ales din partea unor membri atât de sus-puși, nu de la un purtător de cuvânt, nu de la un membru regal junior, ci de la regină și de la al doilea moștenitor al tronului, sunt majore. Pot părea mici, deoarece familia regală este laconică în modul în care se exprimă, este diplomatică și discretă, dar acestea au fost declarații foarte directe și au arătat, cred, impactul masiv pe care l-a avut interviul", a mai adăugat Sacerdoti.

Camilla, ducesa de Cornwall, vizată de posibilele dezvăluiri ale prințului Harry

Sacerdoti a vorbit și despre Camilla, mama vitregă a prințului Harry, despre care se zvonește că ar fi invocată în cartea de memorii, tocmai din pricina faptului că ar fi avut o relație tensionată cu ducii de Sussex.

„Există zvonuri potrivit cărora Camilla ar fi criticată în carte. Nu cred că niciunul dintre noi nu ar fi atât de surprins să audă că prințul Harry ar fi putut avea o relație complicată cu mama sa vitregă, care a fost cunoscută public ca fiind amanta tatălui său în timpul căsătoriei acestuia cu mama sa. Nu există nicio cale de a evita asta. Cred că rolul de mamă vitregă poate fi adesea unul dificil, dar acest lucru este și mai dificil pentru prințul Harry.

Deci cred că nu pot fi decât îngrijorați că această carte va face același lucru. Și ceea ce poți face chiar și într-un interviu foarte lung la televiziune este mult mai puțin decât ceea ce poți face într-o carte de memorii întinsă. Așa că, chiar dacă mulți oameni nu vor citi cartea din scoarță în scoarță, bineînțeles că toate punctele importante, toate părțile cele mai suculente vor fi selectate imediat de presă și vor fi reluate în întreaga lume, iar și iar", a avertizat Sacerdoti, conform Express.co.uk.