Evenimentul Zilei > Monden > Ce sugerează tăcerea lui Meghan după lansarea cărții Spare? Dezvăluiri despre „nemulțumirea” ducesei. Harry o „subminează”
Ce sugerează tăcerea lui Meghan după lansarea cărții Spare? Dezvăluiri despre „nemulțumirea” ducesei. Harry o „subminează”

Ce sugerează tăcerea lui Meghan după lansarea cărții Spare? Dezvăluiri despre „nemulțumirea” ducesei. Harry o „subminează”

Tăcerea lui Meghan Markle după lansarea memoriilor Prințului Harry, Spare, miroase a supărare, deoarece daunele sunt mari pentru ducesa de Sussex, susţine jurnalistul american Nile Gardiner.

Tăcerea lui Meghan Markle sugerează că este nemulțumită, pentru că  prințul Harry îi „subminează marca”. Mai exact, memoriile prințului Harry au fost un dezastru de PR pentru fosta actriță, spune analistul Casei Regale Britanice, Nile Gardiner.

Fost consilier al lui Margaret Thatcher, acesta consideră că Harry „a subestimat brandul deja consacrat al ducesei” și că acesta este „motivul pentru care Meghan a fost atât de tăcută” până acum.

„Meghan l-a tratat ca pe un idiot util, iar cum e invidioasă pe succesul lui Harry”

„La urma urmei, l-a tratat pe Harry ca pe un idiot util vreme de mulți ani, dar acum Harry îi subminează brandul lui Meghan și evident că nu este mulțumită de asta”, a mai spus Gardiner.

El a adăugat că Spare, carte care conține o serie de acuzații pentru Familia Regală, a fost un „dezastru spectaculos” pentru imaginea și statutul lui Meghan.

„Nu există nicio îndoială că Harry merită toate criticile pe care le-a primit pentru că a deschis acest scandal. Așa-zisele conversații private au fost peste tot. El a vizat oameni despre care știe că nu pot răspunde, în principal fratele și cumnata sa, precum şi tatăl său”, consideră, la rândul ei, jurnalista Angela Epstein.

Spare a devenit cartea de non-ficțiune cu cele mai rapide vânzări din toate timpurile

S-au vândut peste 3,2 milioane de exemplare în întreaga lume după doar o săptămână de la publicare și probabil se va clasa printre cele mai bine vândute memorii din toate timpurile. În ciuda succesului comercial al cărții, popularitatea lui Harry și Meghan pare să fi scăzut în SUA şi Marea Britanie.

Dezvăluirile făcute în memorii au stârnit critici pe scară largă, 44% dintre americani spunând că a greșit când a povestit detaliile conversațiilor private din familie.

Patricia Bardaghaiw, 56 de ani, o scriitoare din Connecticut, a declarat pentru The Sun: „Nu mi-a plăcut acest tip de „adevăr” – sunt excesive astfel de dezvăluiri”.

Iar Marlon Bradford, un bărbat de 49 de ani, din Memphis, consideră că „Harry ar fi trebuit să recunoască că nu este ca noi ceilalți și să nu expună toată acea lenjerie murdară. Este o urâțenie pe care nu vrem să o vedem, deși toate familiile au această latură. I-a făcut pe mulți oameni să se simtă inconfortabil”.

Iar un sondaj YouGov, realizat în perioada 5-6 ianuarie, arată că doar 26 la sută dintre britanici au o  părere bună despre Prințul Harry, cel mai scăzut nivel de când a început să fie măsurat, în 2011.

Rămâne de văzut dacă această schimbare de opinie va avea un impact negativ asupra afacerilor celor doi. Dacă vor mai fi multe astfel de lansări de cărți, anunțate deja, Harry și Meghan nu vor fi bine, scire Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: