Evenimentul Zilei > Actualitate > Noi dezvăluiri despre gluma sinistră cu 112. Cine este fata care și-a bătut joc de polițiști
Noi dezvăluiri despre gluma sinistră cu 112. Cine este fata care și-a bătut joc de polițiști

Noi dezvăluiri despre gluma sinistră cu 112. Cine este fata care și-a bătut joc de polițiști

După ce o tânără a sunat, vineri seară,  la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor, reclamând că este ţinută cu forţa într-un apartament din Capitală, poliţiştii au descoperit că este vorba despre un apel fals.

În legătură cu această situaţie, Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a afirmat pe pagina sa de socializare că a fost vorba despre o răzbunare a fetei, în urma unei dispute cu partenerul.

„După apelul la 112, în care o minoră anunţa că a fost sechestrată într-un apartament din Drumul Taberei, conform detaliilor publicate, am localizat aproape imediat perimetrul cu blocul în care se afla şi se află şi la această oră minora. Am fost în permanentă legătură cu echipele implicate la nivelul primăriei şi cu comandantul Poliţiei din sector. Eu cred că cel mai important după această experienţă este să realizăm că ne putem baza pe oamenii din comunitate şi pe poliţiştii locali, care şi-au dat tot interesul să ajute şi să o găsească. Minora nu are domiciliul în Bucureşti, locuieşte aici cu concubinul ei şi nu doreşte să se întoarcă acasă. Apelul s-a dovedit a fi o răzbunare, în urma unei dispute cu partenerul”, a scris Gabriel Mutu pe Facebook.

De asemenea, primarul a mai spus că sunt necesare modificări ale legislaţiei, astfel încât încă de la primul apel la 112 să existe posibilitatea localizării apelului, fără altă formalitate.

Totodată, Gabriel Mutu mai spus că este necesară dotarea sistemului 112 cu echipamente performante, care să aibă capacitatea de localizare în timp real, potrivit romaniatv.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: