Noi dezvăluiri despre abuzurile de la Secţia 16. Iată cum încep să apară noi victime ale poliţiştilor de la deja celebra Secţie 16 din Bucureşti.
Bărbatul a povestit prin ce umilinţe a trecut şi cum a fost pus la pământ şi încătuşat ilegal. De către cine? De acelaşi agent implicat în incidentul petrecut în 2019 despre care a relatat şi evz.ro.

Noi dezvăluiri despre abuzurile de la Secţia 16: „M-au pus pe burtă, încătușat şi cu piciorul pe cap”

Bărbatul spune că deşi a depus plângere atunci la parchetul Judecătoriei Sectorului 4, a primit abia acum citaţie să se prezinte la audieri.

Victima își parcase mașina pentru a intra într-un magazin alimentar. Când a ieşit din magazin, acesta ar fi fost întâmpinat de mai mulți polițiști.

Victima: „Domnul Șeicaru a coborât dintr-o mașină și m-a luat la înjurături că de ce pun mașina așa, în halul ăsta. Că cine sunt eu, sunt smecher. Eu am rămas surprins să fiu așa abordat de o haină a statului, de un om al legii. Nici nu am avut timp de reacție. I-am spus: Vă rog frumos să vă adresați cum trebuie. Dânsul a replicat: Ce mă, ești smecher? Vorbești urât cu mine?”. A relatat victima.

Bărbatul continuă: „Având buletinul în buzunar, am încercat să mă legitimez corespunzător. Dar m-au încătușat și m-au pus pe burta pe mașină. L-am rugat frumos pe domnul Șeicaru să-mi bage mâna în buzunar. Eu fiind încătușat, să ia buletinul să vadă despre ce e vorba. Eu nefăcând nimic!” a mai declarat victima.

Noi dezvăluiri despre abuzurile de la Secţia 16. Victima spune că agenții de poliție nu au vrut să îl legitimeze

„Am fost târât până la Secția de Poliție 16. Vânzătoarea de la magazin a fost martoră la acest incident. A sunat acasă la sora mea și a anunțat-o să vină de urgență că sunt luat cu cătușe de agenții de poliție. 15 polițiști m-au adus în fața secției de poliție, târât”,  a mai adăugat bărbatul.

Şi nu este totul. Sora sa, care a venit să vadă ce este cu el a fost și ea încătușată și ținută în secție timp de câteva ore

„Sora mea a venit și a cerut explicații de ce și pentru ce am fost luat. Atât a apucat să spună, că în prima secundă domnul Șeicaru a dat ordine domnului Lupu Răzvan să o încătușeze fără drept de apel. Sora mea are 40 de kg, e o mână de om.

A luat-o în cătușe, ne-a târât pe amândoi până la etajul 1 și ne-au ținut patru ore si jumătate. Pe mine pe burtă, culcat și încătușat cu piciorul unui jandarm pe cap. Sora mea era și ea încătușată, cu domnul Șeicaru în stânga și domnul Lupu în dreapta, batjocorită și umilită în ultimul hal”, a povestit bărbatul.