Polițiștii au imobilizat și au transportat la spital pentru a fi evaluat psihic un bărbat din Petrești, Dâmbovița, care amenința că se sinucide. Bărbatul în vârstă de 38 de ani se afla în stare de ebrietate.

Potrivit IPJ Dâmbovița, bărbatul amenința că își ia vița din cauză că primăria comunei nu i-a eliberat o adeverință. Ulterior bărbatul s-a închis într-o cameră a locuinței sale și a început să spună că are de gând să-și pună capăt zilelor.

Ce a declarat IPJ Dâmbovița

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Petreşti, cu privire la faptul că se va sinucide. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat persoana în cauză care, pe fondul consumului de alcool şi al unei nemulţumiri referitoare la refuzul eliberării unei adeverinţe de către primăria din localitate, s-a închis într-o cameră a locuinţei, unde ameninţa că se va sinucide”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul se afla singur în locuinţă.

“Poliţiştii au procedat la imobilizarea bărbatului, ca urmare a refuzului de a coopera, cel în cauză urmând să fie condus la o unitate medicală pentru a fi evaluat psihiatric”, mai informează IPJ Dâmboviţa.