Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav în București! Au fost implicate patru mașini. Circulația, paralizată. FOTO
Accident grav în București! Au fost implicate patru mașini. Circulația, paralizată. FOTO

Accident grav în București! Au fost implicate patru mașini. Circulația, paralizată. FOTO

Un accident rutier grav a avut loc în București, sâmbătă după-amiază, la intersecția dintre Mihai Bravu și Calea Vitan.

Sâmbătă după-amiază, un accident rutier grav a avut loc în București, la intersecția dintre Mihai Bravu și Calea Vitan. În acest incident au fost impicate patru mașini.

Martorii susțin că o mașină a intrat cu viteza foarte mare în intersecție și a lovit alte 3 mașini.  În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite. O tânără, în vârstă de 15 ani, a fost transportată la spitalul Bagdasar-Arseni.

 

 

 

Accident rutier în București la intersecția dintre Mihai Bravu și Calea Vitan. Un alt incident tragic s-a produs în urmă cu doar câteva zile

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, un motociclist a decedat după impactul cu o maşină, pe bulevardul Libertăţii din Bucureşti.

„În jurul orei 18,56, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bulevardul Libertăţii. Conducătorul unui autovehicul care circula pe bulevardul Libertăţii dinspre bulevardul Unirii a intrat în coliziune cu un motociclist”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul motociclistului. Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au încercat să îl resusciteze, însă motociclistul a murit.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Statistici alarmante în România

În lunile de vară au avut loc cele mai multe accidente rutiere.1.864 de oameni au murit şi circa 40.000 au fost răniţi în accidente, în ultimele luni.

Cele mai multe accidente rutiere grave au loc în timpul concediilor. Anul trecut, 1.864 de oameni au murit în 31.146 de accidente rutiere, potrivit unei analize derulate de către Institutul Naţional de Statistică. Dintre aceştia, 729 erau pietoni. În plus, circa 40.000 de oameni au fost răniţi în accidente pe şosele.

CITEȘTE ȘI  Incendiul de la Institutul ”Matei Balș” continuă să facă victime. A 24-a persoană a decedat

CITEȘTE ȘI Noua Zeelandă, zguduită de replici puternice după cutremurele de vineri