Noi acuzații împotriva bonei din București. Ar fi abuzat și un alt copil

Noi acuzații împotriva bonei din București. Ar fi abuzat și un alt copil Sursa foto: Arhiva EVZ

Bona de 69 de ani care a fost înregistrată în timp ce agresează un copil în vârstă de un an și două luni are acum o nouă plângere penală pe nume.

O a doua plângere penală a fost depusă de familia unde femeia a fost angajată înainte și unde a stat un an și jumătate. Îngrijorați de imaginile înregistrate, părinții o suspectează pe femeie că ar fi putut să îi maltrateze și lor copilul, mai ales că micuțul a început să aibă probleme de vorbire.

Bona de 69 de ani din București, acuzată că ar fi maltratat un al copil

Femeia ar fi avut grijă în trecut tot de un băiat în vârstă de doi ani, iar părinții micuțului se tem acum că aceasta ar fi fost supus acelorași tratamente dure.

„Au fost niște momente, l-am observat puțin anxios și nu la fel de sociabil precum surioara. După perioadele noastre de vacanță, când o vedea pe bonă că intra în casă, venea spre mine și începea să plângă”, a mărturisit mama copilului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit declarațiilor acestora, părinții au început să își ducă copilul la pediatru și la psiholog.

Copii

Copii. Sursa foto: Dreamstime.com

Mama spune că nici nu s-au gândit la vreun posibil abuz, mai ales că nu au avut vreodată dovezi în acest sens, în afară de comportamentul copilului lor, ce s-a declanșat după un timp petrecut cu bona.

Copilul și-a revenit după ce femeia a fost dată afară

Mama copilului ce ar fi fost și el abuzat spune că nu îi vine să creadă că băiatul ei ar fi putut fi supus acelorași tratament de bona de 69 de ani.

Când am anunțat-o că vrem să renunțăm și că vrem să-l înscriem la grădiniță, a fost așa, puțin.

Unde îl dați voi la grădiniță, nu vedeți că nu vorbește, că nu așa... Era clar că îi pare rău pentru ce pierde. E incredibil cum o persoană poate manipula atât de mulți oameni, inclusiv sora mea a interacționat cu ea, nu ne vine să credem”, a mai spus mama băiețelului despre bona de 69 de ani.

Bebeluș

Bebeluș. Sursa: Wikimedia

Mai mult, pentru că nu au suspectat nimic, părinții copilului i-au plătit femeii salariul întreg pentru o lună, chiar dacă au renunțat la serviciile ei.

Se pare că a doua familie, cea care a și demascat cum se comportă bona, de fapt, ar fi primit recomandări de la cea dintâi, care a recomandat-o pentru serviciile sale, potrivit știrileprotv.ro.