Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂIEŢI BUNI. Nikolic şi Matei au lăsat bani taximetristului să SPELE MAŞINA DE VOMĂ
BĂIEŢI BUNI. Nikolic şi Matei au lăsat bani taximetristului să SPELE MAŞINA DE VOMĂ

BĂIEŢI BUNI. Nikolic şi Matei au lăsat bani taximetristului să SPELE MAŞINA DE VOMĂ

Imaginile în care fotbaliştii de la Steaua erau surprinşi după o noapte grea în oraş au făcut înconjurul televiziunilor şi internetului. Acum iese la iveală chiar şi mărturia celui care a fost nevoit să îi transporte acasă pe fotbalişti.

"N-a fost ceva şocant, a fost amuzant. Eu am văzut multe de-a lungul timpului. Erau trei băieţi simpli care s-au urcat în maşină. Cred că Matei era conştient.

La un moment dat am purtat o discuţie cu ei şi au zis că au băut două trei pahare de şampanie. Nu i-am recunoscut din prima. Târziu mi-am dat seama că este vorba despre Gabi Matei.

Eu i-am tratat ca pe nişte clienţi simpli şi puţin binedispuşi. S-au suit civilizat în spate, nu au vomitat în maşină. M-au rugat să opresc un pic că le era rău.

Trei opriri au fost toate. Aveam dat drumul la căldură la maşină. E posibil să îi fi afectat căldura. A fost o cursă modestă. Matei mi-a dat ceva bani în plus să îmi spăl maşina. Am luat cam cât m-ar costa o spălare" a declarat Florin Burcea în cadrul emisiunii CANCAN TV.