Evenimentul Zilei > Monden > Nicușor Dan, noi imagini din concediu. Cum a fost surprins primarul general. FOTO
Nicușor Dan, noi imagini din concediu. Cum a fost surprins primarul general. FOTO

Nicușor Dan, noi imagini din concediu. Cum a fost surprins primarul general. FOTO

Primarul Municipiului București, Nicușor Dan, a fost surprins în ipostaze mai puțin obișnuite, pentru un personaj într-o aflat într-o astfel de funcție.

Primarul general Nicușor Dan a fost surprins în concediu, la mare, și a fost fotografiat de turiștii care l-au recunoscut, într-un slip retro. Imaginile cu primarul general au apărut în spațiul public și au stârnit râsetele, dar și indignarea unor bucureșteni. Mai ales că, în fiecare zi, apar noi imagini și știri de presă, din București, cu șobolani care mișună prin oraș, cu căpușe și roiuri masive de țânțari.

Primarul general al Municipiului București, Nicușor Dan, a plecat în concediu, încă de la începutul lunii august. El a fost fotografiat în mai multe ipostaze la mare, pe plaja din stațiunea Olimp. El a fost surprins, în picioare, butonând telefonul mobil, lângă un prosop întins pe nisip.

Ceea ce a atras atenția, însă, a fost costumația de baie a edilului bucureștean. În locul unui șort, Nicușor Dan a îmbrăcat un slip de culoare albastră, care-i dezgolește șoldurile.

Gabriela Firea a răbufnit după ce a aflat că Nicușor Dan este în concediu

Plecarea în concediu, la mare, a actualului primar a făcut-o pe Gabriela Firea să răbufnească, acuzându-l că a lăsat Bucureștiul îngropat în gunoaie, invadat de șobolani și țânțari.

„Să ne imaginăm că aș fi plecat în concediu 3 săptămâni, pe caniculă, fără Comandament pentru situații de urgență, cu orașul plin de gunoaie, șobolani, țânțari, șantiere închise, plăți restante etc … El poate”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Fost primar general al municipiului București, Gabriela Firea susține că până și colaboratorii actualului primar s-au săturat de indolența sa și l-au părăsit.

„Nimic nu se face în Bucureşti, nimic nu mişcă în Capitalei! Nimic! Şi nu o spun eu, ci foştii aliaţi ai actualului Primar General. Şi-au dat seama şi ei că-l cheamă, de fapt, Nimicuşor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns. Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureştenii aşteaptă certificatele de urbanism sau autorizaţiile de construire de luni întregi, de când şi-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depăşit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta”, a mai arătat Gabriela Firea.

Un fost colaborator al lui Nicușor Dan a sesizat DIICOT

În acest sens, ea a dat ca exemplu cazul unui fost vicepreședinte al Asociației Salvați Bucureștiul care a depus o plângere al DIICOT în care a acuzat încălcarea legii la Primăria Generală.

„Un fost vicepreşedinte al Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT şi reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aş fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era”, a mai spus Gabriela Firea.

Sursa foto: impact.ro