Evenimentul Zilei > Politica > Nicușor Dan, FERM în privința fostului premier. „Dacă vine în USR, partidul devine al lui Cioloș”
Nicușor Dan, FERM în privința fostului premier. „Dacă vine în USR, partidul devine al lui Cioloș”

Nicușor Dan, FERM în privința fostului premier. „Dacă vine în USR, partidul devine al lui Cioloș”

Nicușor Dan a explicat, în amănunt, care este logica în privința refuzului de a nu-l coopta în cadrul USR pe Dacian Cioloș, unul dintre puținii politicieni care nu are imaginea șifonată de scandaluri.

Liderul USR nu crede însă că intrarea în partid a lui Dacian Cioloș va aduce și un plus în sondaje pentru partid, chiar dacă părerea celor mai mulți membri din cadrul partidului este la polul opus.

„Majoritatea spune că Cioloș va aduce un transfer de credibilitate și USR va crește în sondaje, va aduce un plus de profesionalism și un plus de leadership. Asta e opinia majoritară. Opinia minoritară e că el, ca imagine publică, este oarecum asociat cu PNL, a fost pe afișele PNL. Dacă intră în USR, prin brandul foarte pronunțat pe care îl are, USR devine ”partidul lui Cioloș”, că oamenii simplifică foarte mult.

În plus, distanța pe care am încercat să o luăm de PNL se estompează. Mai apoi, devenind USR, simplificat, ”partidul lui Cioloș” automat ni se lipește toată Guvernarea Cioloș cu plusuri și minusuri și, în fine, există și publicul…”, a declarat Nicușor Dan la B1TV, în cadrul emisiunii "Dosar de politician".