Evenimentul ZileiEVZ SpecialNicuşor Dan are probleme cu DNA? Un fost viceprimar are toate detaliile

Nicuşor Dan are probleme cu DNA? Un fost viceprimar are toate detaliile

Nicuşor Dan are probleme cu DNA? Un fost viceprimar are toate detaliile
Fostul viceprimar al Bucureştiului, Aurelian Bădulescu, susţine că vizita pe care primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a făcut-o joi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) are legătură cu prelungirea contractului de asociere cu McDonald's.

Nicuşor Dan are probleme cu DNA? Un fost viceprimar are toate detaliile. Actualul consilier din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) susţine că Nicuşor Dan a minţit când a dezvăluit că s-a dus la DNA în calitate de martor, într-un dosar în care a denunțat planul urbanistic zonal (PUZ) al Sectorului 3.

Aurelian Bădulescu ştie că Dan s-a prezentat la DNA pentru declarații în altă cauză, adică despre cea în care fostul viceprimar l-a denunțat în februarie pe actualul edil al Bucureştiului pentru abuz în serviciu și trafic de influență în legătură cu felul în care edilul a prelungit contractul de asociere cu McDonald’s.

Nicuşor Dan are probleme cu DNA?

„Pinocchio în acțiune. Mitomania lui Nicușor nu trebuie să surprindă pe nimeni. Astăzi (n.r. – joi, 15 aprilie 2021) am fost cu toții martorii unui teatru ieftin. În încercarea de a ascunde faptul că a fost chemat la DNA pentru a da declarații în dosarul deschis pe baza plângerii depuse de către subsemnatul în cazul McDonald’s, acesta s-a prezentat în aceeași postură de scandalagiu care l-a consacrat și a încercat să justifice într-o manieră onorantă vizită la DNA.

Nicușor minte, a dat declarații în dosarul privind prelungirea în mod ilegal și abuziv a contractului dintre Consiliul General și McDonald’s, iar mulți s-au lăsat induși în eroare de diversiunea pe care a pus-o în scenă. Acest episod a reușit doar să îmi confirme că la cârma Bucureștiului se află un inapt, un mitoman, care încă nu știe dacă e primar sau ONG-ist.

Retardul în asumarea demnității pe care a obținut-o mințind și manipulând votanții bucureșteni nu poate scuza faptul că el nu are niciun proiect pentru bucureșteni, niciun proiect pentru dezvoltarea orașului. Pentru că nu poate face nimic pentru cetățeni, a început să preia încet, încet, proiecte de la administrația Firea. Nicușor Dan fură până și amendamentele PSD la proiectul de buget.

Aurelian Bădulescu

„Nicușor Dan este conștient că va înregistra un episod rușinos”

Azi (n.r. – joi, 15 aprilie), așa, dintr-o dată, a scris pe facebook că el pleacă la DNA. De ce? A inventat scuza care i-a conferit cea mai bună ieșire din această situație ingrată.

Știind că o vizită la DNA pentru a da cu subsemnatul în cazul contractului cu McDonald’s i-ar înstrăina și pe cei mai înfocați #rezistenți, a ales să îi mintă cât a putut el de frumos. Cât despre PUZ, având în vedere că există premise clare că hotărârile aprobate în CGMB de suspendare a PUZ vor fi la rândul lor suspendate și anulate, Nicușor Dan este conștient că va înregistra un episod rușinos atât pentru el, electoratul lui, dar și pentru consilierii generali care au votat aceste ilegalități.

Deja a râs lumea de el, atât oameni obișnuiți, cât și magistrați, de gogomania solicitării adresate Curții de Apel București de așa-zisă colaborare în aceste spețe în care tot Curtea de Apel ar urmă să pronunțe un verdict final, respectiv în cazul hotărârilor de consiliu general de suspendare a tuturor PUZ de sector.

Nicușor adună un serios palmares de nereușite administrative, de gafe grosolane și, după cum se va confirmă în urmă cercetărilor DNA, de ilegalități. Are deja nasul prea lung de la atâta mințit și este clar pentru toată lumea că pălăria e mult prea mare pentru el, oricât de mult și-ar mai lasă boschetul să-i crească!

P.S. Noroc cu măștile astea pe față”, a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook.

Imagine postată de Aurelian Bădulescu


Accesează: