Evenimentul Zilei > Politica > Mustața lui Hitler l-a costat scaunul! Aurelian Bădulescu și-a anunțat demisia
Mustața lui Hitler l-a costat scaunul! Aurelian Bădulescu și-a anunțat demisia

Mustața lui Hitler l-a costat scaunul! Aurelian Bădulescu și-a anunțat demisia

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a luat atitudine după ce CNCD s-a autosesizat în cazul fotografiei care îl înfățișează pe președinte într-o cheie nazistă.

Cunoscut pentru apetitul său pentru scandal și numeroase gesturi controversate, Aurelian Bădulescu a demisionat din funcția de președinte interimar al PSD Sector 3 în urma scandalului provocat de fotografia care îl asemăna pe Klaus Iohannis cu dictatorul nazist Adolf Hitler. Bădulescu și-a anunțat decizia printr-o postare publicată luni seară, pe Facebook.

”A fost o postare impulsivă”

Bădulescu a anunțat că regretă faptul că a publicat o fotografie cu președintele Iohannis care era asemănat cu Hitler și se justifică spunând că ”a fost o postare impulsivă”. ”Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3”, a scris acesta pe contul personal de Facebook.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat după ce fostul viceprimar Aurelian Bădulescu a publicat, vineri, o fotografie în care îl asimilează pe Iohannis lui Hitler, a declarat președintele CNCD Asztalos Csaba pentru G4Media.

”În mai puțin de un an de zile, Iohannis și Orban au distrus România. Au eșuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Nu au testat populația, nu au avut o comunicare onestă cu cetățenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin închiderea școlilor, și-au bătut joc de producătorii români prin închiderea piețelor, au distrus firmele românești și au tratat cu indiferență atât populația activă, cât și pensionarii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE