Mesaj scandalos postat pe Facebook. Klaus Iohannis a fost deghizat în Adolf Hitler

Mesaj scandalos postat pe Facebook. Klaus Iohannis a fost deghizat în Adolf Hitler

Un mesaj virulent a fost lansat pe rețeaua de socializare de Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Bucureștiului.

Fost viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a postat, astăzi, o imagine controversată. în care președintele Klaus Iohannis este înfățișat într-un montaj foto, asemănându-i lui Adolf Hitler. Bădulescu a transmis și un amplu mesaj pe Facebook, în care îl acuză pe liderul de la Cotroceni că este un dictator.

„Pensiile mărite la Sfântu’ Așteaptă”

„𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 - 𝐓𝐎𝐓𝐔𝐋 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐓𝐑𝐈𝐕𝐀 𝐑𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐋𝐎𝐑

Ne puteți urmări și pe Google News

Klaus Iohannis dorește întreaga putere. Calcă pe morți. Scrâșnește din dinți. Rage ca o fiară: PeeSeeDeee!

Un singur partid se poate opune regimului de dictatură personală si acela e doar PSD. Atât de hulit, continuu asaltat, stigmatizat si dat la câini din limuzina prezidențială.

Citiți programul de guvernare al PNL❗️Pensii mărite la Sfântu’ Așteaptă. Bani pentru IMM-urile românești, doar pe hârtie.

𝐅𝐢𝐭̦𝐢 𝐯𝐢𝐠𝐢𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐢❗️𝐏𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐭𝐫𝐨𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞❗️”, a scris Bădulescu.

El și-a continuat mesajul:

„Guvernul Orban a deschis zeci de linii de finanțare nerambursabilă pentru companiile românești din HORECA. 𝐍𝐢𝐦𝐞𝐧𝐢 𝐧-𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐟𝐢𝐫𝐟𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟏,𝟐 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐄𝐮𝐫𝐨, 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐢̂𝐧𝐯𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬 𝐬𝐮𝐛 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐓𝐔𝐑𝐈. Pentru a controla tot ce mișcă în țara asta, Iohannis are nevoie de o justiție la talpa cizmei sale. Noua lege propusă de Cătălin Predoiu, privind abilitarea SRI de a face anchete penale, e făcută doar pentru a-l mulțumi pe cel ce visează să fie Erdoganul României. Să aibă un mecanism de șantajare a celor care ar trebui să împartă dreptatea și să extragă din spațiul public pe cei care mai apără și țara.

Dacă vreți o definiție, 𝐈𝐎𝐇𝐀𝐍𝐍𝐈𝐒𝐈𝐒𝐌𝐔𝐋 𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐜𝐭𝐫𝐢𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐧𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐱𝐢𝐬𝐭. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României.”

În încheierea postării, Bădulescu a apelat la câteva versuri scrise de George Coșbuc.

„𝐏𝐞 𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫, 𝐈𝐨𝐡𝐚𝐧𝐧𝐢𝐬𝐢𝐬𝐦𝐮𝐥 𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐞. 𝐀𝐝𝐢𝐜𝐚̆, 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐢, 𝐢𝐚𝐫 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐩𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥, 𝐝𝐚̂𝐧𝐝 𝐬𝐚𝐥𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐳𝐞𝐫𝐢𝐞.

𝑶 𝒄𝒐𝒂𝒋𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒎𝒂̆𝒍𝒂𝒊 𝒅𝒆 𝒊𝒆𝒓𝒊 𝑫𝒆-𝒐 𝒗𝒆𝒛𝒊 𝒍𝒂 𝒏𝒐𝒊 𝒕𝒖 𝒏𝒆-𝒐 𝒂𝒑𝒖𝒄𝒊. 𝑩𝒂̆𝒊𝒆𝒕̦𝒊𝒊 𝒕𝒖-𝒏 𝒓𝒂̆𝒛𝒃𝒐𝒊 𝒏𝒊-𝒊 𝒅𝒖𝒄𝒊, 𝑷𝒆 𝒇𝒆𝒕𝒆 𝒏𝒊 𝒍𝒆 𝒄𝒆𝒓𝒊. 𝑰̂𝒏𝒋𝒖𝒓𝒊 𝒄𝒆-𝒂𝒗𝒆𝒎 𝒏𝒐𝒊 𝒅𝒓𝒂𝒈 𝒔̦𝒊 𝒔𝒇𝒂̂𝒏𝒕: 𝑵𝒊𝒄𝒊 𝒎𝒊𝒍𝒂̆ 𝒏-𝒂𝒊, 𝒏𝒊𝒄𝒊 𝒄𝒓𝒆𝒛𝒂̆𝒎𝒂̂𝒏𝒕!

(George Coșbuc – Noi vrem pământ)”