Evenimentul Zilei > Actualitate > Nici la curte nu mai ai libertate: O femeie vegană şi-a dat vecinii în judecată. Foto în articol
Nici la curte nu mai ai libertate: O femeie vegană şi-a dat vecinii în judecată. Foto în articol

Nici la curte nu mai ai libertate: O femeie vegană şi-a dat vecinii în judecată. Foto în articol

O femeie vegană furioasă și-a dus vecinii la tribunal din cauza mirosului de carne care vine de la grătarul plasat în curtea casei.

Cilla Carden, din Perth, Australia, a declarat că nu se poate bucura de curtea ei din suburbia Girrawheen, din cauza mirosului de carne sau peşte toate făcute „în mod deliberat” pentru a o enerva.

Ea a spus : „Au pus grătarul acolo special ca să vină miros de pește la mine. Nu pot ieși în curte, a mai spus femeia intrând în conflict cu vecinul Toan Vu şi familia sa. După ce cererile ei au fost respinse de un tribunal la începutul acestui an din lipsă de dovezi, ea a solicitat Curții Supreme a Australiei de Vest drept de apel. Acesta a fost, de asemenea, refuzat în iulie. Avocatul John Hammond a spus că a merge la Curtea Supremă a fost o „opțiune extremă”. Ea a spus că vecinii ei sunt „absolut intenționați” ca mirosurile lor să treacă în curtea ei. Și nu doar carnea și peștele au făcut-o furioasă, ci mirosul fumului de țigară și ţipetele copiilor care joacă baschet în curte.

„A fost devastator, a fost tulburător, nu am putut dormi”, a spus Cilla. Iar vecinul Toan Vu a spus că vrea doar să „păstreze pacea” și a scos grătarul din curte și, de asemenea, le-a interzis copiilor să mai joace baschet.

Cilla, de asemenea,  a spus că vrea doar să-și trăiască viața în pace, iar cazul a stârnit dezbateri pe rețelele de socializare unde mulți utilizatori s-au confruntat cu reclamațiile lui Cilla cu privire la mirosul de țigări și al grătarului. „Grătarul este puțin  important, dar celelalte lucruri sunt importante, fiecare are dreptul să se bucure liniștit de spațiul de locuit”, a spus un utilizator de Facebook.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost de acord cu Cilla. Mulți au spus că nu are dreptul să se plângă de grătar, în timp ce locuiau în suburbie și că nu ar trebui să aibă voie să oprească copiii să se joace în propriile curți. Un utilizator a scris: „ Nu suportă copii care joacă baschet. Ce urmează. „Ar trebui să încurajăm copiii să se joace afară. Poate că trebuie să se mute într-o proprietate fără vecini.

Un altul a spus: „Acest lucru depășește cu mult veganismul. Evident că stă prost cu nervii. Suburbia nu este clar pentru ea”. Un al treilea a postat:  „Se numește viață în comun.  Dacă vă doriți atâta linişte să vă mutați acolo unde nu există vecini”, a concluzionat comentatorul, potrivit The Sun.

Vecinul cu grătarul

 Howeve, ruda sa, Toan Vu, a spus că a eliminat grădină pentru a păstra pacea cu Cilla
Vecina vegană 
 Cilla s-a plâns și de zgomotul și fumul de țigară provenind din două grădini ale vecinilor

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: