Micii acrobați au impresionat juriul, dar, mai ales, i-au fascinat pe telespectatori cu talentul lor.. Crept urmare, cecul de 20 de mii de euro care îl răsplătește pe marele căștigător al emisiunii Next Star va fi împărțit între ei,. E un premiu meritat, obținut cu multă muncă, dar și cu mult curaj.După ce au aflat că au ajuns în finală, elevii Școlii Gimnaziale Recea, au avut curajul de a se pune în scenă cele mai riscante poziții pentru a impresona publicul cu un număr pe cât de spectaculos, pe atât de dificil. Bucuria câștigătorilor a fost uriașă, iar acest lucru s-a văzut chiar pe scenă.

Pianistul Amir Bălteanu, marele învins

Tânărul pianist Amir Bălteanu a impresionat întreaga țară cu talentul său la pian, dar și cu povestea lui sfâșietoare de viață. Deși nu vede, Amir a reușit, acompaniat la nai de Damian Drăghici, să-i emoționeze pe jurați în finala Next Star 2021.
„Amir, bravo, felicitări. Ți-am admirat talentul și muzicalitate. Damian, mă bucur că ai venit să-l ajuți”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Loredana, cu ochii în lacrimi

.Cu lacrimi în ochi, Loredana nu și-a putut ascunde tulburarea „În seara asta m-ai emoționat la fel ca și atunci la audiții când am venit și ne-am îmbrățișat. Sper ca toți oamenii de acasă să simtă ce am simțit și noi în această finală. Aș vrea să fiu prima care să dau votul. Da”.

„Amir, vin pe scenă eu. Vreau și eu un pic din energia ta. Ești unul dintre exemplele care îmi arată că a înțeles ce înseamnă marea finală. E o etapă cu pretenții mari. Stimați telespectatori, când doi artiști cântă pe scenă se văd, discută vizual, dar el cu Damian cred că a discutat prin telepatie. Îți dorești să câștigi sau pentru tine faptul că ai ajuns pe scena Next Star este de ajuns?”, l-a întrebat pe tânărul pianist juratul Dorian Popa.
„Mi-aș dori să câștig, dar și bucuria de ajunge la Next Star este de nedescris”, a răspuns tânărul, noterază site-ul a1.ro.