Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa, apariție-șoc! Fanii lui au rămas împietriți. Cum s-a afișat artistul
Dorian Popa, apariție-șoc! Fanii lui au rămas împietriți. Cum s-a afișat artistul

Dorian Popa, apariție-șoc! Fanii lui au rămas împietriți. Cum s-a afișat artistul

Dorian Popa a reușit să-și uimească fanii, după ultima sa apariție, pe care a făcut-o public pe contul său de Instagram.

Artistul a postat o fotografie uluitore pe Instagram. Dorian Popa s-a afișat într-un scaun cu rotile, iar fanii săi au început să se întrebe ce se întâmplă cu el. Totodată, privirea sa este un anormală. Mai mulți internauți s-au întrebat dacă nu cumva artistul a pățit vreun lucru rău, însă totul face parte din noul proiect al domnului Hâtz, cel mai probabil filmarea unui videoclip sau chiar a unui vlog, așa că cei care îl urmăresc și îl iubesc pot sta liniștiți, potrivit Cancan.ro.

Mircea Badea, impresionat de Dorian Popa

Dorian Popa a intrat în atenția lui Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de pe Antena 3. Acesta din urmă s-a arătat impresionat de numărul mare de fani care îl urmăresc pe Dorian Popa, pe Instagram.

„Deci este urmărit de două milioane de oameni și, îți dai seama, am studiat și eu fenomenul. M-am uitat să văd și eu ce face Dorian Popa. Este genial! Este absolut genial. Face foarte mulți bani pe bază de Instagram și influencereală din asta. Și este atât de tare, de ce? Cred că are vreo șapte cuvinte pe care le folosește, șapte cuvinte… Din șapte cuvinte, are 2 milioane de followeri și face mulți bani.

Și pe alea șapte cuvinte le spune mereu la fel. La fel spune orice! De două săptămâni, de când îl urmăresc, ca să deslușesc ingredientele succesului la publicul tânăr care ne va plăti nouă pensiile, am constatat că zice: Hârz, Johnule! Asta e de bază! La orice postare despre orice spune ”Hâtz, Johnule!”, nu știu exact ce înseamnă. Zice mereu cu aceeași intonație: ‘Hâtz, Johnule, ce taaare e!’. (…) Mai zice: ‘Așa, tatăăă! Swipe, swipe!’. Swipe înseamnă că să dai cu degetul în sus pe ecran și să te duci pe site-ul care-ți dă pateuri, cauciucuri sau ce vinde el în momentul ăla. Asta e tot ce zice: ‘Hâtz, Johnule, ce taaare. Așa, tatăăă! Swipe, swipe!’”, a spus Mircea Badea.