Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT. Ronaldo are coronavirus. În ce stare e starul portughez
NEWS ALERT. Ronaldo are coronavirus. În ce stare e starul portughez

NEWS ALERT. Ronaldo are coronavirus. În ce stare e starul portughez

Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu coronavirus, chiar înainte de meciul Portugaliei cu Suedia, din Liga Națiunilor.
Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv pentru coronavirus înaintea meciului dintre naționala Portugaliei și reprezentativa Suediei. Jucătorul echipei Juventus Torino a părăsit cantonamentul  pentru a intra în izolare.
Miercuri, starul lui Juventus ar fi trebuit să joace în meciul din UEFA Nations League dintre selecționata Portugaliei și cea a Suediei. Înaintea partidei, la testele pe care le efectuează jucătorii, Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv pentru COVID-19.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu COVID-19

”Cristiano Ronaldo a fost scos din antrenamentul echipei naționale după un test pozitiv de COVID-19, astfel că nu va juca împotriva Suediei. Internaționalul portughez se simte bine, fără simptome, și este în izolare”, a fost anunțul făcut pe site-ul oficial.

După 0-0 în etapa precedentă de Nations League cu Franța, Portugalia a rămas pe primul loc în Grupa 3 din Liga A, cu șapte puncte, la egalitate cu campioana mondială, dar cu un golaveraj superior.

Cristiano Ronaldo a fost eliberat din activitatea echipei naționale după un test pozitiv pentru COVID-19, așa că nu se va confrunta cu Suedia.

Internaționalul portughez se descurcă bine, fără simptome și este izolat.

În urma testului pozitiv, jucătorii rămași au fost supuși unor noi teste marți dimineață, toți cu rezultat negativ și sunt disponibili lui Fernando Santos pentru antrenament în această după-amiază, la Cidade do Futebol. Meciul pentru faza de calificare a Ligii Națiunilor, este programat pentru miercuri, la ora 19:45, la Alvalade, mai scrie pe site-ul oficial.

”Campionatul Mondial din 2022 va fi ultimul turneu la care voi juca pentru Portugalia”, a transmis Cristiano Ronaldo.

În prezent are 101 goluri în 165 de meciuri pentru prima reprezentativă a Portugaliei

  • Cristiano Ronaldo a participat cu Portugalia la patru ediții ale Campionatului European (2004, 2008, 2012 și 2016) și la patru Cupe Mondiale (2006, 2010, 2014 și 2018)
  • 2 trofee a câștigat Cristiano Ronaldo cu naționala Portugaliei – EURO 2016 și Liga Națiunilor 2019
  • 37 de ani va avea Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial din Qatar
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: