Evenimentul Zilei > Monden > Hoții au spart palatul din Madeira al lui Cristiano Ronaldo 
Hoții au spart palatul din Madeira al lui Cristiano Ronaldo 

Hoții au spart palatul din Madeira al lui Cristiano Ronaldo 

Poliția investighează o spargere la casa imensă de şapte etaje a lui Cristiano Ronaldo din Madeira.
Se spune că hoțul a intrat în proprietatea din  Madeira printr-o ușă de garaj care era deschisă. Un tricou semnat de la Juventus ar fi fost printre obiectele luate. O rudă a fotbalistului a dat alarma miercuri dimineață, potrivit ziarului Diario de Noticias Madeira.

Polițiștii au sosit imediat la proprietatea respectivă și, potrvit surselor, l-au identificat pe hoț, descris ca fiind cineva cunoscut organelor de anchetă datorită camerele CCTV. Dar, până în prezent nu s-au făcut încă arestări.

Nu se ştie dacă mama lui Cristiano, Dolores sau fratele său mai mare Hugo – care locuiesc amândoi în imensa casa de șapte etaje –  se aflau în acel moment în imensa  proprietate.

Atacantul de la Juventus, Cristiano  Ronaldo, a petrecut prima parte a blocării la începutul acestui an, la ultimele două etaje ale casei, împreună cu partenera sa Georgina Rodriguez și copiii săi, după ce fotbalul din Serie A a fost suspendat.

Ulterior, s-au mutat într-o  vilă cu grădină la aproximativ o jumătate de oră de mers cu mașina înainte de a zbura înapoi în Italia.

De ce s-a mutat Cristiano din casa imensă

Ronaldo s-a plictisit la un moment dat de casa sa extrem de luxoasă din Madeira, şi a simțit nevoia unei schimbări alegând o casă dintr-un sat pescăresc, pentru o chirie de 3.500 de lire sterline pe săptămână.

Atacantul a optat pentru o casă de la țară, cu o grădină mare, astfel încât să se poată bucura și de spațiu alături de iubita sa Georgina Rodriguez și de copiii lor.

Casa Cristiano Ronaldo din Madeira este uimitoare, este un complex de apartamente, cu șapte etaje, cu vedere directă la Oceanul Atlantic

În timpul petrecut acolo, Ronaldo a fost criticat, atât de un fost președinte al lui Juventus, dar și de un politician portughez din Madeira. Acesta din urmă l-a certat pe Cristiano după ce l-a văzut pe acesta la o plimbare, alături de familie, pe străzile orașului, pe timp de pandemie.

Reamintim că Gerard Pique și fostul lider al Chelsea, Alvaro Morata, se numără printre fotbaliști de top ale căror case au fost vizate de hoți, notează Daily Mail.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: