Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore

Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore Netflix. Sursa foto: dreamstime.com

Sezonul trei al celebrului serial „Bridgerton”, o producție extrem de apreciată de pe Netflix, va fi lansat joi. Noile episoade aduc în prim-plan o povestea de dragoste ce a evoluat de la stadiul de prietenie.

Fanii serialului vor descoperi în noul sezon evoluția relației de la prietenie la iubire dintre Penelope Featherington și Colin Bridgerton, roluri jucate de Nicola Coughlan și Luke Newton.

„Bridgerton” revine cu un nou sezon pe Netflix

Cei doi, care au debutat în celebra producție ca actori secundari, mărturisesc că au simțit o anumită teamă atunci când au realizat că vor deveni personaje principale.

„Ca actor secundar, poţi să îţi spui: 'O să fac rolul meu mic, dar nu prea contează, pentru că povestea principală este în altă parte'”, a declarat ea pentru Reuters.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pentru noi, să devenim apoi cuplul care spune povestea principală, cred că este un fapt care încă ne copleşeşte”, a completat actriţa irlandeză.

La rândul lui, Luke Newton a declarat: „Cred că mulţi oameni rezonează cu sintagma 'de la prieteni la îndrăgostiţi' şi au experimentat acest lucru. De aceea, cred eu, oamenii sunt atât de interesaţi şi entuziasmaţi de lansarea acestui sezon'”.

În noul sezon al serialului sunt expuse relațiile romantice ale membrilor familiei Bridgerton pe fondul competitiv al pieței londoneze a căsătoriilor.

Bridgerton

Bridgerton. Sursa foto: Instagram

Fanii serialului, atrași de relația de dragoste dintre cele două personaje

Jess Brownell, noul coordonator al serialului pentru sezonul al treilea, consideră că relația romantică dintre personajele Colin și Penelope reprezintă un punct de atracție major pentru fanii serialului „Bridgerton” în acest sezon.

„Pentru că este o poveste despre prieteni care devin îndrăgostiţi, se pretează în mod natural la mai mult umor, la mai multă lejeritate, la mai multă joacă şi la o anumită familiaritate”, a declarat Jess Brownell, care a preluat rolul de coordonator de la Chris Van Dusen.

Bridgerton, serial

Bridgerton. Sursa foto: Instagram

Deși seria de cărți a autoarei Julia Quinn dezvăluie o altă poveste de dragoste în volumul al treilea înainte de a se concentra pe relația dintre Penelope și Colin, Jess Brownell a considerat că ar fi mai potrivit să urmeze o ordine cronologică specială pentru producția de pe Netflix.

„Am simţit că era timpul să ieşim din tiparul în care Colin nu ştia nimic despre sentimentele lui Pen pentru el. Am vrut să întoarcem lucrurile într-o direcţie diferită şi să-l facem să depună eforturi pentru a câştiga afecţiunea lui Pen”, a adăugat coordonatoarea celui de-al treilea sezon al serialului „Bridgerton”.