Evenimentul Zilei > Monden > Netflix pregătește lovitura deceniului. Fanii au fost în extaz la aflarea veștii
Netflix pregătește lovitura deceniului. Fanii au fost în extaz la aflarea veștii

Netflix pregătește lovitura deceniului. Fanii au fost în extaz la aflarea veștii

Keanu Reeves, unul dintre cei mai iubiți actori de la Hollywood, colaborează cu Netflix pentru a produce un film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR.

Luni, Netflix a anunţat că a semnat un contract cu Keanu Reeves. Celebrul actor va fi protagonistul unui film inspirat din revista de benzi desenate BRZRKR, creată de însuşi actorul american, în colaborare cu Matt Kindt şi Ron Garney, despre un erou nemuritor care are înfăţişarea starului hollywoodian, relatează EFE.

Contractul încheiat de Keanu Reeves cu Netflix include un film de acţiune în format live-action şi o continuare a acestuia, sub forma unui serial de animaţie, a confirmat compania Netflix într-un comunicat.

BRZRKR este o colecţie de 12 reviste de benzi desenate create de protagonistul trilogiei ”The Matrix”, al cărei prim număr a fost lansat pe 4 martie în peste 615.000 de exemplare. Proiectul ocupă locul al doilea în clasamentul celor mai bine vândute numere de benzi desenate în acest deceniu, după „Star Wars #1”.

Netflix a anunţat că a semnat un contract cu Keanu Reeves. Concurență cu universul Marvel de la Disney+

Acestă serie de benzi desenate spune povestea unui războinic nemuritor, cunoscut sub numele de Berzerker şi având înfăţişarea lui Reeves, care, la vârsta de 80.000 de ani şi după ce a luptat pe diferite fronturi timp de secole, se alătură guvernului Statelor Unite pentru a se ocupa de misiunile cele mai periculoase, în schimbul unei înţelegeri cu oficialii americani: ei trebuie să îl ajute să îşi înţeleagă nemurirea şi cum să-i pună capăt.

Interesul Netflix pentru acest proiect este acela de a găsi o franciză de supereroi care să poată concura cu universul Marvel de la Disney+ sau cu DC Comics de la HBO Max, în contextul unei veritabile lupte a platformelor a platformelor de streaming în domeniul producţiei pentru micile şi marile ecrane.

Filmările pentru proiectul ”BRZRKR” vor coincide cu reîntoarcerea actorului Keanu Reeves la saga ”The Matrix”, ai cărei producători doresc să lanseze cel de-al patrulea lungmetraj din această franciză la sfârşitul anului 2021.