Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea

Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea Netflix. Sursa foto: pixabay

„Baby Reindeer” de pe Netflix, un serial bazat pe fapte reale, are în prim-plan un tânăr ce aspiră să devină comediant și care se descurcă ca barman, o admiratoare ciudată, dar la prima vedere inofensivă, care devine obsedată de el, și o poveste care va face privitorii să se oprească și să se gândească de două ori înainte să ofere cuiva o ceașcă de ceai.

Însă thriller-ul creat de scriitorul, producătorul și protagonistul Richard Gadd devine tot mai complex pe măsură ce fiecare episod se desfășoară, iar privitorilor le este prezentată o poveste profundă despre traumă și procesul de vindecare.

Netflix și-a cucerit abonații cu serialul „Baby Reindeer”

În serial, personajul Donny (interpretat de Gadd) este un supraviețuitor al unei agresiuni sexuale și al unor evenimente care i-au dat viața peste cap și i-au schimbat ambițiile, de la care încă nu s-a recuperat.

Povestea începe atunci când admiratoarea sa, Martha, interpretată de Jessica Gunning, apare în viața sa, iar detalii despre agresiunea sa sunt dezvăluite într-un episod ulterior.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gadd a declarat că povestea este „foarte adevărată din punct de vedere emoțional”, menționând că: „Am vrut să existe în sfera artei, precum și să protejeze persoanele pe baza cărora este construită”.

După lansarea serialului pe Netflix, Gadd a încercat să descurajeze privitorii care au început să speculeze și să încerce să identifice identitățile reale ale personajelor din povestea sa, inclusiv a agresorului său, cerându-le să se abțină de la astfel de încercări.

„Baby Reindeer”

Sursa foto: Richard Gadd/ Instagram

Un caz tulburător din viața reală

În general, „Baby Reindeer” de pe Netflix poate fi privit ca o poveste ce vine să completeze documentarele și povestirile despre criminali în serie celebri.

Toți actorii creează în serial o poveste extrem de captivantă. În rolul Marthei, urmăritoarea lui Donny, Gunning aduce în viață o femeie tulburată care se pretinde avocată, dar este în principal o obsedată și recidivistă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Netflix UK & Ireland (@netflixuk)

Abilitatea actriței de a trece de la un zâmbet plăcut la o privire agitată și înfricoșătoare este atât de impresionantă, cât și de tulburătoare.

Ea este cunoscută pentru munca sa în televiziune și teatru, având în palmares producții precum drama britanică „White Heat” și filmul de comedie-dramă britanic „Pride”, potrivit CNN.