Un diagol imaginar între Emmanuel Macron și Vladimir Putin face furori în online

Un diagol imaginar între Emmanuel Macron și Vladimir Putin face furori în online Sursa foto: X (Twitter)

O reprezentație pusă în scenă de un belgian, în care e prezentat un dialog imaginar între președintele francez Emmanuel Macron și liderul rus Vladimir Putin a devenit rapid virală pe rețelele sociale, mai ales prin asemănarea personajelor cu cele din realitate.

Internauții au fost captivați de interpretarea lui Macron a comediantului belgian Antoine Donneaux, pe care o descriu ca fiind „cea mai bună imitare a lui Macron”, cu o „voce identică”, și ca fiind „foarte bine realizată”.

Discurs imaginar între Emmanuel Macron și Putin

Belgianul s-a costumat în Napoleon și a reușit să imite aproape la fel vocea și intonațiile președintelui francez.

Și-a denumit „Napo-Macron”, iar actorul s-a machiat intens, la fel cum a făcut-o cel care-l imită pe liderul de la Kremlin.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu mă speriaţi, Vladimir!”, spune „Napo-Macron” şi se face mic aşteptând răspunsul interlocutorului.

Putin vs Macron

Sursa foto: X (Twitter)

În cele din urmă, având sprijinul prezentatorului, el își adună curajul și îi adresează falsului Putin spunând: „Vladimir, nu voi ezita, dacă va fi nevoie, să declar că, dacă Rusia îşi continuă drumul despletit spre provocarea paralizantă, voi pronunţa concomitent plauzibilitatea asumării datoriei care este a noastră, iar ăsta este proiectul nostru”.

„N-am înţeles nimic”, îi răpunde sec personajul care-l joacă pe Putin.

Președintele francez, ridiculizat în online

Emmanuel Macron este adesea luat în derâdere pentru discursurile pe care le ține, sugerându-se că nu știe să transmită o idee clară.

Scheciul a fost difuzat joi, în emisiunea „Le Grand Cactus” a postului RTBF.

Dialogul din emisiune face referire la momentul în care președintele francez Emmanuel Macron a transmis că va cere NATO să trimită trupe speciale pentru a lupta pe frontul din Ucraina.

Emmanuel Macron

Emmanuel Macron. Sursa foto: EPA/GONZALO FUENTES

De altfel, acesta a transmis că este momentul ca aliații Ucrainei să se ridice la nivelul așteptărilor și a subliniat că nu este momentul pentru lașitate.

 „Ne apropiem cu siguranță de un moment în Europa noastră în care va fi potrivit să nu fii un laș”, a declarat Macron, potrivit News.ro.