Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, aduce investitori arabi în Ardeal. Sumă uriaşă. Ar fi vorba despre 20 milioane euro, iar o parte din această ar urma să ajungă la campioana României.

La această situaţie s-a ajuns după ce Neluțu Varga a fost prezentat unui grup de investitori din Dubai de un prieten foarte bun şi care s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite. Ulterior, el l-a cunoscut şi pe Ministrul Apărării din Dubai, pasionat de fotbal şi implicat direct în finanţarea echipei Al Ain.

„Neluțu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a sărbătorit al patrulea titlu consecutiv al echipei sale departe de România. În timp ce echipa condusă atunci de Edi Iordănescu bătea la Botoșani și se încununa matematic campioană, Varga era în Dubai, acolo unde negocia o afacere deosebit de importantă, care poate avea legătură și cu echipa de fotbal.

Negocierile sunt aproape de final

Marius Şumudică, antrenorul care vrea să o ducă pe CFR în Liga Campionilor

Negocierile dintre cele două părți sunt aproape de finalizare, zilele trecute existând noi discuții detaliate. Neluțu Varga a fost de mai multe ori în Dubai pentru a pune la punct această afacere deosebit de importantă atât pentru el, pentru oraș, dar și pentru CFR Cluj.

(…) Afacerea pe care Varga și partenerul său o negociază de ceva timp este în primul rând legată de imobiliare. Patronul CFR-ului a preluat de la Arpad Paszkany, când acesta a plecat din Gruia, și unele afaceri imobiliare pe care se pregătește să le dezvolte.

Negocierile cu partea arabă merg spre o investiție de peste 20 de milioane de euro în imobiliare la Cluj, câteva milioane urmând să fie direcționate, cum ar dori ambii parteneri, spre clubul de fotbal. Să se dezvolte astfel o colaborare CFR – Al Ain cu beneficii de ambele părți”, arată fanatik.ro.

Al Ain este echipa care şi-a exprimat interesul pentru transferul lui Florin Tănase de la FCSB. La 6 iulie, CFR Cluj începe lupta pentru accesul în grupele Ligii Campionilor cu Borac Banja Luka.

sursa foto