Ionuț Negoiță speră în fiecare zi să scape de „povara” Dinamo și este de părere că echipa poate fi finanțată de suporterii trupei dinamoviste, prin programul „Doar Dinamo București (DDB)”.

„Sper să se găsească o soluţie, nu am anunţat de ieri, de azi, că vreau să mă retrag. Nu s-a găsit nicio soluţie momentan. Sunt proprietar că nu am de ales, de mult nu mai sunt proprietarul echipei. Le-am spus şi suporterilor, şi conducerii să găsească soluţii. Nu ştiu de ce aş fi captiv sau să fac ceva cu sila.

Lucrurile sunt clare. Ce vă pot spune… A fost făcută promisiunea către jucători că primesc banii săptămâna trecută de la suporteri sau de la spanioli, dar nicio variantă nu s-a concretizat. Ca urmare, le-am retransmis suporterilor că trebuie să-şi asume dacă vor să aibă club.

Sper ca suporterii să se hotărască odată şi să-şi asume preluarea clubului în integritate şi au bani ca să plătească salariile jucătorilor. S-a făcut un contract prin care se garanta returnarea sumei de 500.00 de euro în cazul în care nu se realiza tranzacţia (n.r. – cu investitorii spanioli), în linii mari. Din acei bani se plăteau salariile jucătorilor şi taxele de la stat. Nu pot discuta prea multe, pentru că sunt nişte clauze de confienţialitate.

Cei despre care vorbim… Îi ştim, sunt potenţi financiar, sunt credibili şi cine îşi permite să acorde 500.000 de euro cu titlul de împrumut spune multe despre cei care vor să cumpere. Nu discutăm despre chestiuni ipotetice, dar cum nu au venit banii, discutăm vorbe. Suporterii au dovedit că pot face lucruri şi pot face mai mult. Unde sunt mulţi puterea creşte, suporterii pot susţine clubul. În situaţia actuală, clubul poate fi susţinut de suporteri. Sunt istorie pentru Dinamo”, a declarat acţionarul majoritar al lui Dinamo la Pro X.

Totuși, Negoiță mai speră și ca investitorii spanioli să preia echipa. Actualul patron al „câinilor” așteaptă garanții din partea ibericilor din punct de vedere financiar, pentru a continua negocierile și a anunțat când s-ar putea realiza tranzacția. „Într-o lună, dacă se fac lucrurile aplicat. E ușor de evaluat”.