Infirmiera româncă lucra într-un azil de bătrâni din Parma. Soţul ei, care era angajat ca bucătar în acelaşi azil, este internat la terapie intensivă, în stare gravă.

Moartea infirmierei i-a luat prin surprindere pe membrii familiei sale, pentru că, inițial, starea asistentei era mai puțin gravă decât cea a soțului.

Fiica ei Corina, prietenii și rudele nu au încă nicio explicaţie despre moartea asistentei şi spun că vor încerca să afle mai multe. Iar acum şi soțul ei Massimo Formentini a fost internat la Terapie Intensivă.

Moartea Angelei , care a lucrat la o unitate rezidențială din zonă, se adaugă la sute de operatori medicali care s-au infectat în timp ce aveau grijă de pacienții lor.

Acum, Angela a dispărut, nu mai poate avea grijă de sufletele pacienţilor ei. A fost un Paște foarte  trist pentru familia sa și pentru toți cei care au reușit să o cunoască și să-i aprecieze bunătatea.

Familiile Angelei și a lui Massimo au făcut deja cunoscut faptul că vor încerca să înțeleagă cu orice preț tot ceea ce s-a întâmplat, potrivit celor relatate de assocarenews.it.