Evenimentul Zilei > Social > Nebunie părintească?! Și-au ÎNFOMETAT băiețelul cu o REȚETĂ de pe INTERNET. Medicii, ȘOCAȚI de starea copilului
Nebunie părintească?! Și-au ÎNFOMETAT băiețelul cu o REȚETĂ de pe INTERNET. Medicii, ȘOCAȚI de starea copilului

Nebunie părintească?! Și-au ÎNFOMETAT băiețelul cu o REȚETĂ de pe INTERNET. Medicii, ȘOCAȚI de starea copilului

Un cuplu din Florida, SUA, și-a înfometat băiețelul în vârstă de doar cinci luni după ce s-au decis să îl hrănească cu o rețetă găsită pe internet.

Băiețelul în vârstă de cinci luni a fost hrănit cu o rețetă găsita pe internet și a fost în pericol de moarte din această cauză.

Julia French, în varstă de 20 de ani și Robert Buskey, în vârstă de 31 de ani, au fost acuzați de neglijarea copilului după ce s-au hotărât să nu respecte formula de lapte prescrisă de doctor.

„Cuplul din Florida, în loc să-și hrănească copilul cu lapte, al carui nume nu a fost facut public, s-au hotarat sa prepare un amestec din cartofi pentru a-l hrani.

Inspectorii au fost socati sa descopere ca micutul cantarea doar 3.8 kg atunci cand a fost descoperit, cu 500 de grame mai putin decat la nastere.

Departamentul Copiiilor si Familiilor din Florida au spus ca baiatul era in mod evident subnutrit, coastele fiind extrem de vizibile”, scrie Ciao.