Evenimentul Zilei > Actualitate > Naționala feminină de handbal se pregătește pentru Mondial. Selecționerul este prudent: „Avem o grupă grea”
Naționala feminină de handbal se pregătește pentru Mondial. Selecționerul este prudent: „Avem o grupă grea”

Naționala feminină de handbal se pregătește pentru Mondial. Selecționerul este prudent: „Avem o grupă grea”

Spaniolul Ambros Martin, selecționerul naționalei de handbal a României, a declarat că „tricolorele” vor avea parte de adversari redutabili la Mondialul din Germania.

Naționala feminină de handbal a ajuns în Germania, acolo unde va participa la Campionatul Mondial. Prima reprezentativă  va avea în faza grupelor următorul program: 02.12 – ora 15:00 România-Paraguay, 03.12 – ora 15:00 România-Slovenia, 05.12 – ora 21:30 România-Spania, 07.12 – ora 19:00 România-Angola. 08.12 – ora 19:00 România-Franța. Selecționerul Ambros Martin a fost prudent în declarații și a avertizat că echipa sa va întâlni adversari incomozi.

„Avem o grupă grea, dar părerea mea e că nu trebuie să ne gândim la alții, ci să ne facem noi jocul. Să atingem potențialul maxim. Dacă fiecare dintre noi își face treaba și vom trata fiecare joc cu seriozitate, atunci vor apărea și rezultatele”, a spus Martin.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: