Cu câteva ore înainte a fost la un control şi totul era în regulă. Doar că la miezul nopţii, a mai povestit fostul politician, a ajuns la spital cu semne e vidente că urmează să nască, iar după cinci ore o ținea deja în braţe pe micuţa Eva- Maria.

„Totul a fost pe repede înainte. Fetiţa este perfect sănătoasă, cu o greutate de aproape trei kg şi o lungime de aproape 50 cm. A fost considerată un copil mare pentru 8 luni. Sunt fericită, dar și nedumerită cu ce urmează, pentru că nu am nicio experienţă. Mă bazez pe instinct şi internet, ca toate mămicile”, ne-a mărturisit Elena Udrea, care a mai spus că a născut natural, dar recunoaşte că durerile au fost foarte mari.

Judecată în mai multe dosare, Elena Udrea a plecat în Costa Rica încă de la începutul acestui an, anunțând că a obținut statutul de refugiat politic. În luna iunie, ea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a declarat că situaţia juridică a clientei sale se schimbă radical după c e aceasta a născut: „Legislaţia din Costa Rica are prevederi clare legate de protecția copilului. Cu atât mai mult cu cât nou-născuta Eva Maria este, prin naştere, cetăţean costarican”