Evenimentul Zilei > International > NASA a mințit? Imagini care „TRĂDEAZĂ” misiunea TOP-SECRET de pe MARTE. Video în articol
NASA a mințit? Imagini care „TRĂDEAZĂ” misiunea TOP-SECRET de pe MARTE. Video în articol

NASA a mințit? Imagini care „TRĂDEAZĂ” misiunea TOP-SECRET de pe MARTE. Video în articol

Este cunoscut faptul că NASA desfășoară de ani de zile misiuni speciale pentru a reuşi să trimită echipaj uman spre Marte în viitorii 20 de ani. Numai că un video „trădează” o misiune top-secret care ar fi avut loc deja. Potrivit Daily Star, NASA ar fi trimis o navă spațială cu echipaj pe Marte în 1973.

Astronauții Neil Armstrong, Buzz Aldrin și Vladimir Ilyushin au fost la bordul ISV Colombus pentru misiunea NASA de pe Marte, numită Redsun, informează Daily Star. Cel puţin aceasta este convingerea teoreticianului Tim Beckers care a postat pe canalul său YouTube UFO Today, şi susține că video este o dovadă clară. Imaginile șocate arată suprafața Plantei Roșii şi totodată vedem cum în mod repetat, se apropie și se retrage înainte de a vedea exteriorul navetei care aparent îl ține pe astronauți.

Tim a explicat că proiectul Redsun – care nu a fost niciodată confirmat de NASA –  ar fi fost o acțiune de zbor pe orbita planetei, nu a fost o misiune de aterizare.

"Navele spațiale aveau instrumente foarte avansate, capabile să surprindă detaliile solului planetei, astfel încât este foarte posibil ca NASA să poată capta artefacte extraterestre de pe Marte".  Videoclipul bizar a fost încărcat cu titlul: "NASA a mințit! Am mers pe Marte ". După apariţia postării s-au declanşat dezbateri aprinse în rândul comentatorilor. Unii acuza NASA pentru secretele sale, alţii nu cred că a fost posibilă o astfel de misiune pe Marte, mai notează Daily Star.

VIDEO:

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.