Evenimentul Zilei > Sport > Nadia Comăneci, în plină pandemie. Mesaj emoționant pentru români
Nadia Comăneci, în plină pandemie. Mesaj emoționant pentru români

Nadia Comăneci, în plină pandemie. Mesaj emoționant pentru români

Cum a trecut Nadia Comăneci peste pandemia de coronavirus? Legenda României a stat izolată și nu a mai ieșit din casă din martie.

Legenda României care a făcut istorie în gimnastică, Nadia Comăneci, a transmis că a renunțat la călătorii din cauza pandemiei de coronavirus și că nu a mai părăsit locuința din Oklahoma, SUA de teamă să nu se îmbolnăvească.

„Zeița de la Montreal” participa mereu la toate galele de renume din sportul mondial, mai ales la evenimente legate de gimnastică, fiind o emblemă a acestui sport.

Este unul dintre cei mai valoroși ambasadori ai României.

Ce decizie a luat Nadia Comăneci?

Nadia Comăneci a vrut să se protejeze și a ales să nu mai părăsească granițele statului Oklahoma.

„N-am mai ieșit din bârlog cu pandemia asta din martie, n-am mai călătorit nici măcar local pentru că este un risc care nu e necesar în momentul de față. Dar să sperăm că ne vine rândul la vaccin și se mai deschid portițele de siguranță. Sunt în Oklahoma acum, normal că o să mă vaccinez”, a declarat Nadia Comăneci, pentru digisport.ro.

Mesajul Nadiei Comăneci pentru români

„Pot să spun că a fost un an extrem de dificil pentru țara noastră și pentru întreaga planetă în acest an pandemic. Să sperăm că această victorie a sportului care a revenit pe hartă în momentul de față aduce o bucurie și un zâmbet, o speranță că anul 2021 va fi mult mai bun decât acesta”, a transmis Nadia Comăneci, prin intermediul digisport.ro.

Ce spune Nadia Comăneci despre cariera sa?

„Nu consider că mi-a fost furată copilăria și adolescența, din moment ce e singura viață pe care am cunoscut-o și pe care vreau să o duc. Îi voi fi întotdeauna recunoscătoare mamei mele, ea este cea care m-a dus într-o zi la sală.

Altfel, aș fi avut o existență normală și mult mai puțin interesantă. Nu am niciun regret și nici nu am avut.

Priviți ce înseamnă viața mea: tot ce mi s-a întâmplat mi-a permis să fiu acolo unde sunt azi. Sigur, am avut momente dificile, ca oricine, dar am trecut peste aceste încercări, pentru că mă străduiesc mereu să fiu pozitivă și să iau ceea ce este mai bun din ce ni se întâmplă.

73 a fost numărul meu de concurs, 7×3=21, reprezentând a XXI-a ediție a JO, la Montreal. Am luat șapte note de zece, trei medalii de aur. 7+3=10”, a spus ea, conform Digisport.