Printre cei care au sărit la gâtul lui Contra se numără și Dorinel Munteanu. „Nu avem ce să vorbim la superlativ. La meciul cu Spania nu putem să ne legăm de ultimele minute. Eu sunt un tip foarte pozitiv, dar nu cred că avem şanse foarte mari să ne calificăm. Nu mă bag din punct de vedere tactic peste Cosmin, dar pot să spun că sunt lucruri care nu ar trebui să se întâmple la naţională. Eu nu am văzut un grup de 10-12 jucători pe care Cosmin să se poată baza.

Este incredibil, aceşti jucători sunt bulversaţi”, a declarat Dorinel Munteanu la Telekom Sport. Totodată, „Munti” a fost deranjat și de retragerea lui Cristian Săpunaru de la națională. Fundașul a luat această decizie după ce a fost lăsat de Contra în afara lotului pentru ultimele două jocuri din preliminariile EURO 2020.

„Înaintea acestei duble să renunţi la Săpunaru aşa uşor? Tot timpul se fac şapte, opt schimbări de la joc la joc. Este incredibil! Nu se poate forma absolut nimic. Acei jucători sunt bulversaţi. Mi se pare un lucru care nu trebuie să existe în echipa naţională. Cred că sunt lucruri mai grave acolo”, a mai spus fostul internațional.