Evenimentul Zilei > Actualitate > MOTIVUL pentru care COLABORAREA dintre Simona Halep și Andrei Pavel s-a încheiat
MOTIVUL pentru care COLABORAREA dintre Simona Halep și Andrei Pavel s-a încheiat

MOTIVUL pentru care COLABORAREA dintre Simona Halep și Andrei Pavel s-a încheiat

Andrei Pavel a oferit primele reacții după încheierea parteneriatului pe care l-a avut cu jucătoarea aflată pe locul 1 în ierarhia mondială.

Colaborarea între Andrei Pavel și Simona Halep s-a încheiat în această vară, iar antrenorul a declarat că nu au existat tensiuni între el și tenismena din Constanța. „Nu am vrut să se scrie, nu voiam să dăm declaraţii. Eu am avut contract cu ea pe un sezon. S-a terminat colaborarea. Acesta este principalul motiv. Eu eram secundul lui Cahill. Am rămas prieteni şi, dacă mă întreabă ceva, o ajut cu mare plăcere. Nu au fost alte motive la mijloc”, a declarat Andrei Pavel la un eveniment desfășurat, astăzi, la complexul „Stejarii Country Club”..

După, „Cneazul” a început să îl pregătească pe singurul tenismen român care mai evoluează în turneele ATP, la simplu, Marius Copil. „Colaborarea cu Marius sper să fie una bună. Ne-am stabilit ca obiectiv intrarea în Top 50 şi sper ca acest lucru să se petreacă în sezonul viitor. E frumos să colaborez cu doi oameni care m-au avut ca idol, acum ei sunt idolii mei. E uşor să colaborez cu ei pentru că sunt profesionisti adevăraţi”, a mai spus Pavel.