Evenimentul Zilei > Monden > Monarhia britanică, sub semnul numerelor 7 și 9. Explicațiile astrologului Minerva
Monarhia britanică, sub semnul numerelor 7 și 9. Explicațiile astrologului Minerva

Monarhia britanică, sub semnul numerelor 7 și 9. Explicațiile astrologului Minerva

Copil fiind, Elisabeta a primit o educație privată, acasă. De asemenea, a urmat cursuri private de istorie constituțională cu Henry Marten, vice-rector al Colegiului Eton, iar limba franceză a învățat-o de la o succesiune de guvernante franțuzoaice.

Tatăl ei a urcat pe tron ​​sub numele de George al VI-lea, în 1936, iar Elisabeta a început să își asume sarcini publice de timpuriu. În timpul celui de-al doilea război mondial, a slujit în Serviciul teritorial auxiliar.

Când tatăl ei a murit în februarie 1952, iar cel care i-a adus vestea morții tatălui ei a fost Philip. Elisabeta a devenit șefa Commonwealth-ului și regină a șapte țări independente ale Commonwealth-ului: Regatul Unit, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Pakistan și Ceylon. Momentul încoronării sale, din 2 iunie 1953, a fost primul mare asemenea eveniment televizat.

În timpul celor 69 de ani de domnie, cea mai lungă perioadă pentru un monarh britanic, ea a devenit regină a altor 25 de dominioane ale Commonwealth. Între 1956 și 1992, jumătate din teritoriile stăpânite de Marea Britanie, inclusiv Africa de Sud, Pakistan și Ceylon, redenumit Sri Lanka, au devenit republici.

Pe 20 noiembrie 1947, s-a căsătorit cu prințul Philip, duce de Edinburgh. Au avut patru copii: Charles, Anne, Andrew și Edward.

Anul 1992 a fost un an încercat pentru familia regală. Elisabeta a II-a l-a numit Annus horribilis, anul oribil: Charles și Andrew s-au separat iar apoi s-au despărțit de soțiile lor, Anne a divorțat și un incendiu sever a distrus o parte din Castelul Windsor.

Numerologic anul 1992 a fost un an 3. Prințul Philip se pare că a trecut mai ușor peste el: 2, numărul de destin al prințului + 3 simbolul numerologic al anului = 5, a fost un an de mobilitate, de mișcare, de detașare, de evitare aș spune. Pe când Regina Elisabeta l-a luat efectiv în piept. 3 + 7=1.

1 este început de ciclu, decizii importante – divorțul celor doi – a prințului Andrew și a surorii sale Anne, a fost mai întâi dezbătut în consiliul de familie și abia apoi decis. 1 este și o cifră de foc. A avut loc incendiul castelului Winsdor.

Charles și Diana au divorțat în an de 7, în 1996. În anul următor, Diana a murit într-un accident de mașină la Paris.

Prințul Philip avea număr de destin 2. Regina Elisabeta, 7. Privind cele două numere vedem cine a fost favorizat de soartă. Chiar și căsătoria celor doi a stat sub semnul numărului 7. Numărul celor care pot cunoaște longevitatea, dar și măreția și decăderea. Știm că Prințul Philip a intrat în această căsătorie cu mari speranțe, dar a sfârșit prin a se resemna. Nu avea să fie niciodată rege. Cifra 7 ascunde subtiltăți care țin de destin. Este un număr sub semnul căruia se pot petrece multe evenimente, inclusiv decesul unuia dintre soți.

Cea de-a doua cifră cu implicații legate de destin este cifra 9. Este cifra care marchează un sfârșit de ciclu numerologic. Coincidență sau nu, aceasta și-a pus amprenta și asupra monarhiei britanice.

Pe 9 aprilie, cu doar două săptămâni înainte ca regina să împlinească 95 de ani, aceasta își pierde soțul, pe ducele de Edinburgh. Iar această dată anunță finalul unui ciclu: 9 aprilie 2021, 9 + 4 + 5 = 18 = 1 + 8 = 9.

Posibil ca odată cu plecarea lui Philip, Elisabeta a II-a se va concentra și mai mult asupra serviciului, a gestionării situațiilor de facto pe care o suportă monarhia și va lua decizii politice care să îi protejeze coroana. La fel de bine, poate să închidă și ea ochii, anul acesta.

CITIȚI ȘI: Moartea prințului Philip. Decizia luată de Harry. Cum va reacționa Casa Regală britanică