Adi Popa a recunoscut că, în momentul de față, implicarea directorului sportiv Mihai Stoica la FCSB este tot mai scăzută. Sarcina acestuia a picat pe umerii patronului lui FCSB, Gigi Becali.

Un motiv pentru care FCSB trece prin criză o reprezintă și absența lui Mihai Stoica, cel care nu mai este la fel de implicat la echipă, din cauza problemelor familiale cu care se confruntă.

„Am avut discuții și cu Mihai Stoica în ultima perioadă, dar mi-a spus să vorbesc cu patronul. Patronul a decis totul, ce a ținut de Mihai Stoica, informațiile despre antrenament și cantonament, a fost totul în ordine.

Implicarea patronului este mult mai mare acum, față de prima mea perioadă la FCSB. Mihai Stoica are și acele probleme personale, cu fiica lui, care îl consuma mult, și nu se mai implică atât de mult”, a declarat mijlocașul Adi Popa, al Digi Sport.

La începutul lunii iunie, Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care i-a făcut un contract pe viață lui Mihai Stoica, în cadrul FCSB.

Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei Ligii 1, are asigurat un post pe viață în cadrul clubului. Gigi Becali i-a făcut cadou acest lucru datorită faptului că și MM Stoica „a luat-o pe calea credinței”.

„Să mă ierte, acum, Vintilă, dar el își va termina contractul cu mine, doar când o să plece pe ultimul drum, la 80-90 ani.

El este un om special, nu credeam așa ceva. De fapt, Dumnezeu mi-a dat niște oameni credincioși. Așa mi l-a dat pe Tudor, pe Vintilă, chiar și MM a luat-o pe calea asta, cu credința.

Așa că eu nu mă despart de oamenii ăștia niciodată în viața mea. N-am treabă eu cu Iordănescu. Vintilă, toată viața la FCSB, deci nu mai întrebați”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Mihai Stoica a venit prima dată la FCSB în 2002 și a ocupat funcția de director sportiv până în 2004, când a fost numit manager general. În 2007, a plecat la Unirea Urziceni, după o ceartă cu Gigi Becali, dar a revenit în curtea „roș-albaștrilor” în noiembrie 2010. Pe 4 martie 2014 a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pentru înșelăciune. A stat după gratii aproape doi ani, fiind eliberat în februarie 2016.

Are în palmares 4 titluri cu „roș-albaștrii”: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014.