Evenimentul Zilei > Monden > Momente de senzație pe scena Românii au Talent. Simion Ștefan a dat timpul înapoi. VIDEO
Momente de senzație pe scena Românii au Talent. Simion Ștefan a dat timpul înapoi. VIDEO

Momente de senzație pe scena Românii au Talent. Simion Ștefan a dat timpul înapoi. VIDEO

Momente de senzație au avut loc pe scena Românii au talent, în seara de 21 mai. Un concurent a dat timpul înapoi.

Simion Ștefan a creat un moment de senzație pe scena Românii au talent! În a doua semifinală Românii au Talent 2021, ce are loc în seara zilei de vineri, 21 mai, printre concurenți s-a numărat și mentalistul Simion R. Ştefan. Concurentul a șocat publicul.

„Pentru semifinală, va fi puțin diferit. Este vorba de simpla întrebare – oare crezi că alegerile îți aparțin? În această seară, voi fi scurt, dar cuprinzător”, a subliniat Simion R. Ştefan. 

A dat timpul cu 5 minute înapoi

Mentalistul Simion R. Ştefan a șocat publicul Românii au talent, dar și jurații. Concurentul a reușit să dea timpul înapoi cu cinci minute, la cererea lui Andi Moisescu. În continuare prezentăm dialogul dintre cei doi:

Simion R Ștefan: Andi, dacă am da timpul înapoi, cu câte minute ai vrea să-l dăm înapoi? Între 1 și 10.

Andi: Cinci minute.

Simion R Ștefan: Ești sigur? (…) Ora 21.46, vreau ca toată lumea să se uite aici. Și cei de acasă. 21.46. Toată lumea se uită. Toată lumea din sală să-și privească telefonul, cei de acasă la fel”.

Călinescu: „Dă timpul înaintea căsătoriei!”

După un gest al concurentului, timpul a fost dat înapoi cu cinci minute. Toți jurații au rămas înlemniți. Ora indicată de ceasurile de mână, de perete s-a aliniat dorinței exprimate de juratul Andi Moisescu. Mentalistul a făcut senzație în semifinala Românii au talent.

„21.41, da…”, a confirmat Andra. „Să verifice și cei de acasă. Să-și privească timpul o țară întreagă, inclusiv cei din străinătate. Dacă noi am putut să dăm timpul înapoi, alegerea a fost a lui Andi”, a spus  Simion R Ștefan.

Dă timpul înaintea căsătoriei!”, i-a cerut juratul Florin Călinescu concurentului, într-o notă de amuzament.

Fanii îl pot vota pe Simion R. Ștefan prin SMS, la 1264, sau online, pe site-ul Românii au Talent, după START VOT, folosind codul 16.

Cine este Simion R. Ştefan

Semifinalistul de la Românii au Talent 2021 Simion R. Ștefan s-a apucat de magie acum 17 ani, când a murit tatăl său, care era grav bolnav.

Concurentul de la Românii au Talent 2021 a făcut mai multe trucuri magice pe scenă, după ce a văzut că oamenii rămân impresionați de prestațiile sale.

Simion R. Ştefan a absolvit Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale în București şi s-a apucat și de Arhitectură, dar nu a terminat facultatea.

Bărbatul face parte din Agenția Europeană de Hipnoză, care se axează pe hipno-terapie. Concurentul susține că a lucrat cu oameni suferind de depresii chiar majore, pe care el i-a făcut bine.

Concurentul a spus că poate dezvălui trucurile care stau în spatele acțiunilor sale, însă nu o va face.

În a doua semifinală de la Românii au Talent 2021, din 21 mai, vor participa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc.