Alexandra Dinu locuiește de mai mult timp în Italia, la Roma alături de fiul ei. Acasă a surprins-o pandemia și măsurile extreme luate de statul italian. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit, telefonic, că nu a mai ieșit din casă de zece zile și că deși acolo situația este destul de gravă încearcă să își păstreze calmul și încrederea. Cartierul în care locuiește este efectiv pustiu.

„Acum e gol, gol, gol. E incredibil. În timpul zilei cred că văd vreo două-trei persoane, care tot așa se duc să facă piața, cu măști, cu mănuși. În magazine se intră câte unul, ceilalți stau afară. Păstrând această ordine suntem totuși în siguranță”, a spus Alexandra Dinu. Românca vorbește și despre cum au înțeles italienii să respecte restricțiile.

”Mi-am propus să nu mă las condusă de frică și de panică, deși realizez că situația este una gravă și trebuie să o luăm foarte în serios. Lumea aici chiar a înțeles gravitatea situației și toți stau în casă, ies doar pentru a cumpăra mâncare sau pentru a merge la farmacie. Același lucru îl fac și eu. De vreo 9-10 zile stau în casă. Doar ies la cumpărături și cu ocazia asta fac și o mică plimbare până ajung la magazinul respectiv.

E soare frumos, e primăvară. Cu toții ne-am dori să fim mai mult afară, dar cred că e important să respectăm regulile astea acum și să treacă nebunia asta”, a declarat Alexandra Dinu, în cadrul intervenției telefonice. Ea mai spune că toată Italia e paralizată, și toate proiectele în care era implicată au fost oprite și crede că ”o să fie destul de greu pentru toată lumea să-și revină”.

Sursa: Cancan.ro