Momente de coșmar pentru Dragoș Săvulescu. Tatăl lui a murit la volanul mașinii

Momente de coșmar pentru Dragoș Săvulescu. Tatăl lui a murit la volanul mașinii Dragoș Săvulescu. Sursă foto: Facebook

Dragoș Săvulescu trece prin momente cumplite. Fostul acționar al clubului Dinamo și-a pierdut tatăl vineri, 14 iunie, în urma unui incident neașteptat.

Dragoș Săvulescu e în doliu. Tatăl lui a murit la volanul mașinii

Dragoș Săvulescu, fostul acționar al clubului Dinamo, trece prin momente delicate. Tatăl său, Nicolae Săvulescu, a decedat.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a suferit un accident în timp ce conducea. Deși intervenția a fost promptă, echipajele medicale ajungând imediat la locul accidentului, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Familia lui Dragoș Săvulescu este acum în doliu și se pregătește să îl însoțească pe bătrân în ultimul său drum.

Operațiune de salvare complicată pentru tatăl lui Dragoș Săvulescu

Vineri, 14 iunie, a avut loc o operațiune de salvare complexă în Voluntari, după ce unui bărbat în vârstă de 77 de ani i s-a făcut rău în timp ce conducea. Mașina sa s-a oprit pe prima bandă a drumului, atrăgând atenția celorlalți participanți la trafic, care au intervenit pentru a oferi primul ajutor și au sunat la serviciile de urgență.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a decedat. Din primele informații disponibile, se pare că victima este Nicolae Săvulescu, tatăl lui Dragoș Săvulescu, fostul acționar al clubului Dinamo, potrivit cancan.ro.

Dragoș Săvulescu

Dragoș Săvulescu. Sursă foto: Facebook

Incidentul avut loc pe un bulevard aglomerat din Capitală

Nicolae Săvulescu conducea mașina sa pe un bulevard aglomerat din București când a avut un episod medical neașteptat. A reușit să oprească autovehiculul pe prima bandă, ceea ce a atras atenția celorlalți șoferi. Observând situația, câțiva participanți la trafic s-au apropiat pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Aceștia au încercat timp de peste zece minute să spargă geamul mașinii pentru a-l salva pe Nicolae Săvulescu, iar martorii au sunat imediat autoritățile. La locul incidentului au sosit rapid mai multe autospeciale, echipaje de pompieri, două de poliție, una de jandarmerie și ambulanța.

În cele din urmă, tatăl fostului acționar al clubului Dinamo a fost scos din mașină, iar echipele medicale au încercat să îl resusciteze timp de 20 de minute. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, Nicolae Săvulescu a încetat din viață. Trupul său neînsuflețit a fost transportat cu o ambulanță la o unitate medicală.

„La data de 14.06.2024 ora 15:22 IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că unui bărbat în vârstă de 77 de ani, care se afla la volanul autoturismului Toyota de culoare gri, cu numărul de înmatriculare B….în orașul Voluntari, șoseaua Pipera, i s-a făcut rău și posibil a decedat.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanta care i-a acordat ajutor medical și i-a aplicat manevre de resuscitare pana la ora 17:12 când a fost pronunțat decesul. Bărbatul a fost identificat ca fiind Săvulescu Nicolae”, a transmis IPJ Ilfov.