Moment fără precedent la PRO TV. A urcat pe scenă și a fost un șoc total. Ce a urmat, i-a băgat total în ceață

Moment fără precedent la PRO TV. A urcat pe scenă și a fost un șoc total. Ce a urmat, i-a băgat total în ceață Sursa foto: Pro TV

După opt săptămâni de suspans, jurații emisiunii Masked Singer România vor mai face un pas spre identificarea personajului Muma pădurii.

Săptămână după săptămână, detectivii showului Masked Singer România au încercat să descopere cine se ascunde în spatele măștii Mumei Pădurii. Ei au pus cap la cap indiciile pe care le-au avut la dispoziție, i-au ascultat cu cea mai mare atenție vocea, căutând să descopere inflexiuni ascunse și au urmat tot felul de alte piste.

Joi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție a emisiunii, Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor avea parte de un moment fără precedent în istoria acestui show, după cum se arată într-un comunicat al producătorilor.

Ei vor face încă un pas spre identificarea personajului, însă nu se știe dacă le va fi de prea mult ajutor. Actrița Maia Morgenstern, nominalizată de cele mai multe ori ca posibilă variantă pentru vedeta care se ascunde sub masca Mumei Pădurii, va urca pe scena Masked Singer România. Iar misterul în jurul Mumei Pădurii se va adânci și mai mult.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Pro TV

Misterul Mumei Pădurii se adâncește

Anticipând un pic despre ce va fi în această seară, imediat după ce Muma Pădurii își va încheia prestația, Alex Bogdan o va indica pe Maia Morgenstern.

„Actrița care se ascunde acolo a jucat-o în musicalul Chicago pe Mama Morton și lucrul acesta mă face să mă întorc la un nume foarte drag mie și să spun, fără tăgadă, că în seara asta, la Masked Singer România, Muma Pădurii este Maia Morgenstern”, va spune Alex Bogdan, sigur că a dezlegat misterul.

Ceea ce se va întâmpla, însă, le va da peste cap detectivilor toate ipotezele de lucru. Surprinzându-i pe toți, Maia Morgenstern va urca pe scenă și va clarifica situația.

„Nu, nu sunt eu Muma Pădurii! Alex Bogdan, recunoaște...”, va spune actrița joi seară.

Detectivii sunt în încurcătură

Iar Muma Pădurii îi va băga și mai rău în ceață pe jurații Masked Singer:

„Cu vocea n-am făcut niciodată mare lucru, chiar mă mir că am ajuns atât de departe și nu am fost nevoită să depun prea mult efort. Oi fi eu Muma Pădurii, dar prezența mea a lăsat urme adânci în sufletele muritorilor și niciodată nu pot spune că oamenii m-au uitat. Dimpotrivă! Ce mă amuză e că mi-ați spus numele de câteva ori în emisiune, l-am auzit și pe holuri. Așa că sunteți pe drumul cel bun... drumul pierzaniei, normal! Hahaha!”.

Cum vor reacționa detectivii când își vor da seama că cele mai bune scenarii ale lor, pe care se bazau, sunt spulberate, dar și ce alte nume vor nominaliza, veți afla joi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Masked Singer România difuzat de Pro TV.

De menționat că noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro.